Родните звезди се хвалят с автопаркове за милиони левове, показа

...
Родните звезди се хвалят с автопаркове за милиони левове, показа
Коментари Харесай

VIP Автопарк за милиони! Ето ги колите на Златка, Преслава, Азис и други звезди

Родните звезди се хвалят с автопаркове за милиони левове, сподели изследване на „ Телеграф “.

Последно русокосото изкушениеЗлатка Райкова се снабди с неповторим подарък за Коледа от обичания мъжи се похвали в обществените мрежи. Бременната плеймейтка сподели чисто нов суперлуксозен джип.

За да направи почитателите си съпричастни към страстта си, Златка качи прочувствен видеоклип. В него в под земята паркинг миньончето открива затрупан с рози и балони автомобил. Изненадата докарва Златка до възторг и тя стартира да подскача и подвиква щастливо към колата. " Обичам те ", написа Райкова под сторито си. Колата на хубавицата е същият модел, какъвто караше и преди, само че финален модел, несъмнено, цялостен с всевъзможни екстри, с цел да бъде удобно както на нея, по този начин и на децата й.

Мара Отварачката също се похвали с коледния си подарък, който пък е червен джип Ламборджини Urus, а цената на подобен е към 250 000 евро. Колата е създадена преди към 2 години, не е чисто нова, само че все пак коства цяла камара пари. Семейството към този момент си е поставило номер СВ2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. Само цената на регистрационните табели е 15 бона. Мара ще се порадва известно време на първокласната си облага, а след това ще я продаде, каквато е практиката й.

Певицата стана известна с това, че последно време сменя колите си по- бързо от носни кърпички. Любимият й я изненада с 4 коли за последната година - първата беше джип Мерцедес, за рождения си ден получи Бентли, след това Ферари, а в този момент и Ламборджини. Urus е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч. В България има към 300 бройки от скъпия джип. Сред най-известните му притежатели е милионерът Румен Гайтански – Вълка.

Попфолк звездата Фики Стораро също си направи безценен коледен подарък. Певецът може да се похвали, че и той към този момент е горделив притежател на първокласно Ламборджни Urus. Автомобилът на наследника на Тони Стораро е извънредно атрактивен, освен това освен поради цената и модела си, а тъй като той е избрал да бъде решен в яркозелен цвят. Певецът даже снима колата си в един от последните си видеоклипове. Трудно ще е да остане неусетен по софийските улици, а и очевидно да се изфука с баровско возило за него е същинско наслаждение. Първи със суперлуксозна и бърза кола обаче се похвали брат му Емрах. Той получи от татко си като подарък мощна спортна кола на стойност над 200 хиляди лв.. Возилото е особено избирано от Тони за наследника му. За Емрах това е сбъдната фантазия. Не е загадка, че той има афинитет към бързите скорости.

Попфолк звездата Азис също се изфука в обществените мрежи с нова облага - кола за 500 бона. Мощно черно возило, дело на немския инженерен разум, си подари артистът малко преди края на годината. От фотография, която качи в профила си в Инстаграм, излиза наяве, че звездата обикаля софийските улици с мощен черен джип. Возилото е извънредно първокласно и известно измежду елита у нас, а цената му варира от 250 до над 500 хиляди лв. и зависи от осъществяването. Запознати настояват, че колата на звездата е от най-скъпите разновидности за модела, защото на фотографията издайнически се виждат алените защитни колани - знак на специфичното осъществяване на колата. Известен факт е, че Азис е фен на бързите и мощни коли, вдигащи високи скорости и създаващи чувство за първокласен живот.

Младата певица Палома също може да се похвали с подарък от своя обичан. Красавицата получи автомобил, сходен на този на Азис. Хубавицата даже снима специфична фотосесия, с цел да покаже придобивката си пред своите фенове. Колата още веднъж е черен цвят, чисто нова и с всички екстри, нужни за лускозно пътешестване. Малко по-късно обаче хубавицата сподели недоволството си в мрежата, откакто откри, че половинката й има същата кола, само че доста по-хубава от нейната.

Преслава също се снабди със същата кола, единствено че в алено. Изпълнителката прикова вниманието в обществените мрежи, откакто разгласява фотография с мощния и ултраскъп автозвяр. Попфолк дивата към този момент се придвижва из страната с чисто нов джип " Мерцедес ". От формата на колата излиза наяве, че чаровната певица е последовател на най-актуалния измежду елита модел на G-класа.

Футболната Звезда Валери Божинов се раздели със супербързата кола, която караше до неотдавна, и към този момент кръстосва софийските улици с чисто нов първокласен Фиат модел 500. Колата на спортиста е чисто нова и е модел Абарт. Тази вариация е с 200 конски сили и с първокласен кожен салон. Автомобилът е желан от дамската публика, само че пък е доста подобаващ за градски условия, хвалел се футболистът. /show.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР