Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце

...
Роднините на починалото след тежка катастрофа край Враца 3-годишно момченце
Коментари Харесай

Роднини на починалото 3-годишно дете във Враца: Лекарката беше пияна, а линейките закъсняха

Роднините на умрялото след тежка злополука край Враца 3-годишно момченце са безапелационни, че колите за спешна помощ са закъснели, а една от лекарките е била в нетрезво положение.

Инцидентът стана през вчерашния ден към 19 ч. на пътя Враца – Криводол, стигна се и до напрежение в Спешния център в града.

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, откакто е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч., не е използвал алкохол или опиати. детето не е било в столче, а в ръцете на майката.

Бисер Йорданов, дядо на умрялото дете, заварва на мястото полиция и пожарна. Пита ги къде е момченцето и му споделят, че е под колата. Това твърди, че е извадил самичък детето, като двама служители на реда са му помогнали да повдигне колата, откакто ги е помолил. Детето не се движило, само че не се знае какво тъкмо е бил положението му. След това мъжът е извадил и снаха си и я е подал на един от пожарникарите. Сложили я на носилка на пожарната. През това време коли за спешна помощ към момента не е имало.

Капка Станева, баба на детето, е карала след първата кола за спешна помощ, която е откарала детето в Спешния център. Тя е безапелационна, че лекарката в колата за спешна помощ е бил пияна.

Твърди също, че дълго време околните на са получавали информация къде е момченцето и какво е положението му.

Станева е безапелационна, че не е имало принуждение над медиците в Спешния център.

Бащата на 3-годишното момченце е блъснал стъклото на вратата, когато са му съобщили, че то е умряло.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР