Родни публичи личности продължиха да критикуват Нидерландия за това, което

...
Родни публичи личности продължиха да критикуват Нидерландия за това, което
Коментари Харесай

Ето го коледният подарък за българите! Новина от Илияна Йотова

Родни публичи персони продължиха да подлагат на критика Нидерландия за това, което предизвиква на България.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също разкритикува решението на Нидерландия да блокира приемането на България в Шенген, оповестява БНР.
-->
По време на визитата си в Чирпан тя прикани политиците у нас това решение да не се трансформира в мотив за нови вътрешнополитически конфликти.

Според нея най-добрата и безапелационна реакция още нощес е направил президентът Румен Радев и определението, обещано от него за цинично отношение с една дума показва характерността на тази обстановка.

" Нидерландия направи най-хубавия коледен подарък на всички евроскептици, на популитските партии в Европа и на тези, които не желаят да има мощна Европа. С решението си те толерират двойните стандарти в Европа - нещо, което не стои в основата на основаването на Европейския съюз. Да не приказваме за полезности като взаимност, като съпричастност, като взаимна помощ, като взаимно почитание ", акцентира Йотова.

Остра реакция имаше и от главния прокурор Иван Гешев, който акцентира, че няма причина да не бъдем признати в Шенген, защото сме покрили стандартите.

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пък съобщи, че отказът на Нидерландия да ни пусне в Шенген е очакван и предизвести, че това няма да се случи, докато се държим като обслужващ личен състав.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР