Роджър Федерер проведе тренировка на закрито вчера. Швейцарецът бе предвидил

...
Роджър Федерер проведе тренировка на закрито вчера. Швейцарецът бе предвидил
Коментари Харесай

Федерер тренира на закрито за битката с Надал

Роджър Федерер организира подготовка на закрито през вчерашния ден. Швейцарецът бе планувал дъжда и потърси място надалеч от комплекса " Ролан Гарос ", където да се приготвя за титаничния конфликт с Рафаел Надал на полуфиналите в Париж. По този метод той нямаше опция да тренира в близки до изискванията, които го чакат на следващия ден на " Филип Шатрие ".

Днес обаче 37-годишният швейцарец имаше опция да се приготвя по най-благоприятен метод при слънчево време. Той бе избрал 20-годишния французин Корентан Муте за спаринг, а главната причина е, че той е левичар.

It's like the guy is a magnet to the ball @RogerFederer manages an incredible lunge and volley to win this point over Stan Wawrinka, earning our @RokitOfficial shot of the day.#RG19 pic.twitter.com/QRgKL6N9bO
— Tennis Channel (@TennisChannel) June 4, 2019
Вчерашната подготовка на Надал пък бе провалена заради дъжда, който се изсипа над Париж и не разреши да се играят мачове целия ден на " Ролан Гарос ". Рафа трябваше да тренира по обяд, само че малко преди да стартира заниманието му, стартира да вали. След това развиване испанецът реши изобщо да не тренира и се отдаде на отмора.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Париж
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР