Роджър Федерер продължава с отличното си представяне на турнира от

...
Роджър Федерер продължава с отличното си представяне на турнира от
Коментари Харесай

Федерер срещу Иснър на финал в Маями

Роджър Федерер продължава с отличното си показване на шампионата от сериите " Мастърс " в Маями. Швейцарецът към този момент е на край в конкуренцията, откакто разруши Денис Шаповалов с 6:2, 6:4 за малко повече от час игра в борбата посред им от полуфинала.

Срещата стартира с дълъг първи гейм, в който въпреки всичко Шаповалов съумя да удържи подаването си. След това обаче канадецът се пропука при идващите си два сервис-гейма и разреши на Федерер да дръпне с 5:1 в своя изгода, а малко по-късно да вземе и сета с 6:2.

Във втория сет Шаповалов опита да даде по-сериозен отпор, само че и този път нещата потеглиха неприятно за него с пробив още първоначално. Той въпреки всичко съумя да резервира интригата допустимо най-дълго, само че в последна сметка Федерер бе непогрешим и си свърши работата за 6:4 в своя изгода.

Федерер се класира за пети път в кариерата си на край в Маями, като ще опита да завоюва четвърто отличие. В борбата за трофея той ще спори със защитаващия купата си от предходната година Джон Иснър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР