Роджър Федерер многократно е определян като един от най-стилните спортисти

...
Роджър Федерер многократно е определян като един от най-стилните спортисти
Коментари Харесай

Роджър Федерер ще бъде ко-водещ на Met Gala 2023


Роджър Федерер неведнъж е определян като един от най-стилните спортисти на 21. век, като през днешния ден получихме ново доказателство за това. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем ще бъде измежду водещите на едно от най-значими фешън събития на годината – Met Gala. Сред останалите звезди, които ще влязат в тази роля, са актрисата Пенелоре Крус, певицата Дуа Липа и световноизвестната дизайнерка Ана Уинтур.

„ Развълнуван съм да се върна в Ню Йорк и да бъда един от водещите Мет Гала, дружно Дуа Липа, Михаела Коел, Пенелопе Круз и скъпата ми другарка Анна Уинтур “, написа Роджър Федерер в Инстаграм.

Мет Гала е най-бляскавото фешън събитие в Съединени американски щати, проведено от американското фешън списание Vogue по концепция на неговата основна редакторка Ана Уинтур от 1995 година Федерер и Уинтур са положителни другари от години. Главната редакторка на Vogue можеше да бъде забелязана в публиката на всички влиятелни шампионати по време на срещите на Роджър. Тя беше и на неговия финален мач по време на Laver Cup в O2 Arena в Лондон предходната година.

Повече за тазгодишното издание на Met Gala можете да прочетете в „ Булевард България “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР