Родителски организации и антиваксъри излязоха на протест пред здравното министерство

...
Родителски организации и антиваксъри излязоха на протест пред здравното министерство
Коментари Харесай

Родители и антиваксъри протестираха пред МЗ срещу мерките и имунизацията

Родителски организации и антиваксъри излязоха на митинг пред здравното министерство в сряда следобяд против отдалеченото образование и имунизацията против Covid-19, до момента в който в същото време други родители се оповестиха за налагането на " допустимо най-строгите ограничения ".

Освен искане за напълно присъствено образование на учениците от 1 до 12 клас пред Министерство на здравеопазването имаше и лозунги " Българският ген крещи: Спасете ме! " и " Без имунизацията Им Убиец ".

Един от уредниците на митинга Милко Божанков от " Обединени родители " съобщи пред БНР, че упорстват за естествен учебен развой.

" Искаме присъствен развой от на следващия ден за всички възпитаници - от 1-ви до 12-и клас, тъкмо както трябваше да стартира позволено присъственото образование от на следващия ден, на 18-и. Искаме то да си тръгне, както беше дадено “, сподели той.

" Това отдалечено образование първо е неефективно, второ - с изключение на, че е имитационно, то е и дискриминационно и по повод икономическата опция на родителите. Няма задоволително устройства, няма покритие на интернет на всички места в обитаемоте места в България, някъде изцяло липсва. Дискриминационно е и по отношение на децата със специфични просветителни потребности. Ще внесем въпросите документално към министър Ангелов “, сподели още Божанков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР