Родители на състезатели по плуване подеха кампания за оказване на

...
Родители на състезатели по плуване подеха кампания за оказване на
Коментари Харесай

Събират дарения за хванатите с допинг плувни национали

Родители на състезатели по плуване подеха акция за оказване на финансова поддръжка на уличените в приложимост на допинг български национали Светлозар Николов, Здравко Баблаков и Благой Панайотов. Както е известно, тримата дадоха позитивни проби за анаболния стероид станозолол и сега тече процедура за определяне чия е виновността препаратът да попадне в кръвта на техните организми. Кампанията бе подета от Ивайло Павлов и Борис Божилов, които направиха и първите дарения - общо 350 лв..

“В качеството си на родители и плувни сърцеведи взехме решение да подкрепим тримата набедени състезатели, както и техните фамилии със скромни парични дарения, с което желаеме да запалителен плувната общественост, която нееднократно е доказвала, че в сложни моменти се сплотява и оказва помощ на закъсалите свои членове! Средствата от акцията ще бъдат предоставени на младежите, които да си оказват помощ в сложните моменти, които им предстоят. Считаме, че по този метод истината по този противен случай ще излезе нескрито и сме сигурни, че състезателите и техните фамилии ще намерят метод да употребяват помоща по най-хубавия метод. Дали момчетата и техните родители ще водят каузи в самостоятелния български съд или ще си отворят вторите проби или просто ще търсят правдивост по различен метод, си е техен персонален избор! Едно е несъмнено, нещата клонят към над 10 000 лева и всяка помощ в този сложен миг би била от огромна изгода за тримата. Призоваваме при цялостна бистрота и гласност на дарените средства - родители, треньори, състезатели и клубове да помогнем на тези плувци, с цел да съумеят да си изчистят опетненото име!”, написаха във Facebook Ивайло Павлов и Борис Божилов.

Начини за даване на помощта:
1. Лично на тримата плувци или на техните родители по места.
2. Лично на Иво Павлов или Борис Божилов
3. На банкова сметка: Райфайзенбанк, BIC: RZBBBGSF, IBAN: BG91 RZBB 9155 4051 3629 02 - Борис Петров Божилов с пояснение - " за тримата плувци "!
4. По " Изипей " на името на Антоанета Атанасова Божилова- с пояснение - " за тримата плувци "!

П.П. Всеки нов превод ще бъде отразяван обществено във фейсбук групата: Родители и запалянковци за Плуване - РЕП.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР