Родители на деца в ОДЗ Брезичка в Бургас се събраха

...
Родители на деца в ОДЗ Брезичка в Бургас се събраха
Коментари Харесай

Родители на деца от ОДЗ Брезичка: Учителките са ги удряли с канче, пръчка и лъжица. Директорката и служителки: Не сме чули нищо притеснително

Родители на деца в ОДЗ " Брезичка " в Бургас се събраха тази заран пред нея и описаха за шока, който са изживели, откакто са видяли клипчето по какъв начин две от учителките са ги удряли.

" Погнуса усещам. Какво да е възприятието като видиш, че малтретират детето ти. Вчера изгледах този клип пет пъти, бях в потрес. Не чаках. Знаех, че се случва нещо, защоо синът ми стана по-агресивен, очевидно е по тази причина ", сподели една от майките.

Друга от тях пък описа, че в последно време детето й, което на клипа се вижда по какъв начин е удряно, изпадало в смут, когато трябвало да върви на градина. " Тогава питах госпожа Иванова какво става, за какво детето ми не желае да идва, а тя го гушна и каза, че малко са се поскарали. Не мога да допускам, че това се случва в нашата градина ", сподели тя.

Един от бащите ракри, че неговото дете е измежду най-битите на клипчетата: " Става дума за момченцето пред тв приемника, удряно е през няколко секунди и минути по главата. Бито е с лъжица и с канче от госпожа Петрова. Удряно е и с пръчката за танците, споделя, че го боли главата. Друг способ е мачкане на ухото на кайма, то ми го сподели. Дълго време нищо не споделяше, само че от към месец стана по-лошо ".



Нивелин Недялков, който е ръководител на публичния съвет на учебното заведение, също кара всеки ден сина си в градината:  " Не знам какво да кажа, моето дете не виждах да е измъчвано, само че споделяше думички, които нямаше от къде да ги знае. Основното е " бе " на всяка втора дума. Това се оказа, че е естествен изказ за госпожа Иванова ".



Директорката Събка Недева, която ще бъде освободена, разкри, че не е усетила такова голямо напрежение в тази група. " Изумена съм. Не съм чула такива крясъци. Нямам пояснение за случилото се ", сподели тя пред bTV.

Служителки на градината също я поддържаха: " Не сме чули какво е ставало в групата. Не поддържаме постъпките на колежката си. Но цялото това нещо уронва престижа на градината ".

Стана ясно, че в община Бургас не са постъпвали сигнали за нещо неправилно в тази градина.

Двете учителки са освободени. Сред ограниченията, които ще бъдат взети там, са слагането на камери, като ще бъдат назначени и психолози.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР