Родители на 4-годишно дете са особено притеснени, тъй като смятат,

...
Родители на 4-годишно дете са особено притеснени, тъй като смятат,
Коментари Харесай

Родители се притесняват, че детето им е COVID-19, а се лекува по обща симптоматика

 Родители на 4-годишно дете са изключително обезпокоени, защото считат, че детето им е със признаци на ковид, а се лекува по обща симптоматика. Детето е настанено в болничното заведение във Велико Търново.

За случая алармира бащата на детето в обществените мрежи. Георги Величков сигнализира, че детето, съгласно тях е с двустранна пневмония, а положението му се утежнява.

" В момента е на системи, вливат се 2 антибиотика, има течност в белия дроб ", изясни пред " Нова ТВ " майката Мариета Томова. " Казано ми е, че тази течност сега не се повлиява от антибиотиците. Имам терзания, че това дете не се води, че е с ковид и се лекува за пневмония. Чудя се дали има друго лекуване за ковид, което ние не прилагаме ", добави майката.

Проба за ковид е
От болничното заведение прецизираха, че детето е съветвано от инфекционист и е взета проба за COVID-19. Назначено е антибиотично лекуване и индикаторите му се наблюдават в динамичност. Към днешна дата лечебното заведение не разполага с поделение, планувано за пациенти със подозрения за ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР