Роденият в Аделаида Танаси Кокинакис се класира за полуфинала на

...
Роденият в Аделаида Танаси Кокинакис се класира за полуфинала на
Коментари Харесай

Танаси Кокинакис и Марин Чилич се изправят на полуфинал в Аделаида

Роденият в Аделаида Танаси Кокинакис се класира за полуфинала на шампионата по тенис за мъже "Аделаида Интернешънъл 2 " откакто направи поврат против сънародника си Александър Вукич 6:7 (5:7), 6:3, 6:2. На полуфинала Кокинакис ще се изправи против хърватския деец Марин Чилич.

В първия сет нито един от двамата не взе преимущество, а стигайки се до тайбрек Вукич наказа грешките на Кокинакис. Във втория сет обаче пробив за 5:3 се оказа решителен за преимуществото на Кокинакис, който направи още два пробива в третия сет и отива напред след 2 часа и 16 минути игра.

Бившият първенец от Откритото състезание на Съединени американски щати Марин Чилич съумя да се измъкне от срив в средата на мача и победи американеца Томи Пол, с цел да стигне на полуфинал. Хърватинът Чилич, номер 4 в шампионата "Аделаида Интернешънъл 2 " завоюва с 6:4, 2:6, 6:3 против намиращия се във форма Томи Пол. Американецът Пол имаше до през днешния ден 12 победи в последните си 14 мача.

Изненадата беше отпадането на руснака Карен Хачанов, който отстъпи на Артур Риндеркнех (Франция). Хачанов, номер 3 в схемата и финалист от първия шампионат в Аделаида, падна с 6:7 (7), 5:7 от номер 58 в света Риндеркнех.

Във втория полуфинал се оформи напълно френски конфликт, откакто Корентен Муте победи бразилеца Тиаго Монтейро с 6:4, 6:4 за час и 45 минути. Още в първия гейм се видя, че на Монтейро ще му бъде мъчно да държи подаванията си.

Наложи се той да избавя пет пъти точка за пробив, с цел да дръпне с 1:0. В 9-ия гейм обаче Муте го проби на нула и взе частта. Във втория сет срещата вървеше равностойно до 7-ия гейм, когато Муте отново нанесе пробив при третия път 40:40 в гейма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР