Родените под знака на Заек, Кон и Тигър могат да

...
Родените под знака на Заек, Кон и Тигър могат да
Коментари Харесай

Пари, късмет и любов през декември за три зодии според китайския хороскоп

Родените под знака на Заек, Кон и Тигър могат да чакат приятни изненади през последния месец от годината съгласно астролозите. В професионалната сфера ще преживеят триумф, а в персоналния живот - естетика и обич, написа БЛИЦ.

Тигър (родени 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

През последния месец от годината харизматичните Тигри могат да разчитат на приятни изненади, доста събития, които ще се развият в тяхна изгода и забавни благоприятни условия, които ще ги накарат да почувстват прилив на сили и креативност. Потокът от тяхната сила и оптимизъм безусловно ще се излее върху близките.

Като показват присъщия си креативен гений, те ще завършат сполучливо всички планове и ще могат да привлекат поддръжка за нови, планувани за 2024 година

Няма да се тормозят за финансите, Тигрите ще се оправят с парите си през декември. По-добре е да не седите неподвижно, а да учите, да посетите няколко места или страни и да поддържате връзка доста.

Астролозите предлагат знакът да не губи своята характерност и да се опита да се приспособява към другите: уверете се, че близките ви следват. Това е ключът към триумфа.

Заек (родени 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)
Дипломатичните Зайци ще се радват на естетика, успокоение и романтика в персоналния си живот през целия декември. Те ще изпитват потребност да се потопят в себе си, следвайки развитата си вътрешен глас и гласа на разсъдъка. Техният сексапил и добрина ще притеглят грижовни хора, тъй че Заекът ще извършва всички задания в професионалната сфера в компания и с поддръжка.

Следвайки вътрешния си глас, Зайците ще могат да не се вкопчват в дреболии, а ще виждат цялостната картина на живота си, отбелязвайки какво биха желали да трансформират в него. В същото време те няма да се окажат в изолираност, без значение къде се намират.

Астролозите предлагат да не се опасяват да показват възприятията и желанията си, тъй като по този начин ще получат още по-приятни изненади от Вселената.

Кон (родени 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Дългоочакваното наслаждение от свободата, приключенията и разнообразието чака главните работохолици от китайския зодиак.

Родените в тези години ще умеят да следват своите стремежи и инстинкти, които могат да ги отведат до нови, извънредно привлекателни места, до нови благоприятни условия и хора. Енергията, получена от волята на звездите, ще им разреши елементарно да „ прескочат “ всички трудности по пътя към триумфа.

Лоялността и отговорността на Конете, способността им да държат на думата си ще бъдат ключът към съразмерен персонален живот. Партньорите ще оценят изцяло личността на Коня, забравяйки за периодическото „ отскачане “ и бърборене.

Хармонията, доволството от себе си и близките ще бъдат с представителите на годината през целия декември, дават обещание астролозите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР