Roborock S7 Max Ultra се отличава с висока степен на

...
Roborock S7 Max Ultra се отличава с висока степен на
Коментари Харесай

Roborock S7 Max Ultra - мечтаната прахосмукачка с европейска премиера


Roborock S7 Max Ultra се отличава с висока степен на автоматизация посредством базовата станция

На 15 юни е премиерата на новия модел роботизирана прахосмукачка Roborock S7 Max Ultra. Съдейки по спецификациите, тя има всичко, за което човек може да мечтае, с цел да поддържа жилището си чисто с най-малко старания.

По мотив премиерата онлайн магазинът Geekbuying разгласи промоционална цена на от €949, която е годна от 01:00 ч. българско време на 15 юни. Нещо повече, потребителите, които се абонират за събитието, ще получат гратис 8 аксесоара вместо 3.

S7 Max Ultra е новият флагман в серията прахосмукачки на Roborock

Roborock S7 Max Ultra е робот за изсъхнало и мокро разчистване с впечатляваща всмукателна мощ от 5500 Pa. С сходно рисково засмукване, този апарат елементарно ще улови прахуляк и нечистотия от килими и разнообразни видове подове в жилището.

Новият модел на Roborock употребява звукова система за разчистване VibraRise, като ползва високоскоростно триене на пода от 3000 пъти/минута, 6N напън на мопа и към 5 мм покачване на мопа. Технологията за звукова осцилация търка с непрекъснат напън, с цел да не остави никакъв отпадък по пода.

Roborock S7 Max Ultra самопочиства дъното на док станцията, улеснявайки поддръжката

Роботът поддържа автоматизирано пране с моп. Четката за разчистване работи със скорост 735 оборота/минута, с в двете посоки придвижване по време и след разчистване. Същевременно  изсушава автоматизирано мопа, когато е в базовата станция, с цел да поддържа прохлада и непорочност, без неприятния миризми.

Автоматично се прави и изпразването на събрания прахуляк от торбата с размер 2,5 л, което също става в базовата станция. С тази прахосмукачка може да чистите жилището си до 7 седмици, без да ви се постанова ръчно да изпразвате боклука.

Прецизната LiDAR навигация оказва помощ за безкомпромисно разчистване на жилището

Друга практична функционалност е автоматизираното зареждане на резервоара за вода. Базовата станция ще го изпълни за оптимален обсег на разчистване от 300 кв.м. Самопочистването е още една привилегия за бъдещите притежатели на. Автоматичното разчистване на дъното на докинг станцията улеснява поддръжката на робота.

Новата прахосмукачка на Roborock идва с технология PreciSense LiDAR – навигационна и многостепенна система за картографиране. Роботът бързо сканира вашия дом и основава подробни карти за най-благоприятен маршрут на разчистване.

Roborock S7 Max Ultra е интелигентен апарат, който разпознава рисковите трудности

Освен това S7 Max Ultra може да построи виртуален модел на жилището с елементи като мебели и друго обзавеждане – подробната карта подсигурява, че ще получите допустимо най-хубавото разчистване. Роботът автоматизирано разпознава разнообразни равнища на дома – можете просто да го оставите да си свърши самичък работата.

Забележителна е способността на прахосмукачката да заобикаля трудности. Тя мери дистанцията от обекта до себе си посредством датчици, като това ѝ оказва помощ да избегне конфликта с евентуални рискове и по този начин работи по-ефективно и несъмнено.

Roborock S7 Max Ultra сътвори виртуална 3D карта на жилището с всички детайлности

Важно преимущество на новия модел е ускореното зареждане – то е с 30% по-бързо по отношение на предходните модели от серията. Освен това поддържа зареждане отвън пиковите часове, до момента в който през останалото време уредът е на режим с минимална мощ, с цел да пести разноски.

Не на последно място, можете да се възползвате от персонализираните настройки на прахосмукачката. Можете да ѝ зададете графици и рутинни процедури за избрани зони в жилището при постоянно разчистване или по поръчка.

Roborock S7 Max Ultra се зарежда нощем, отвън пиковите часове, с цел да пести

Можете да купите този впечатляващ почистващ робот тук: – за €949 от 01:00 ч. българско време на 15 юни. Ако се абонирате за събитието на, ще получите гратис 8 аксесоара, вместо 3. Доставката на робота е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни, а Geekbuying обезпечава 2-годишна гаранция на уреда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР