Robinhood въведе нова функция, наречена 24-часов пазар, която позволява на

...
Robinhood въведе нова функция, наречена 24-часов пазар, която позволява на
Коментари Харесай

Robinhood въвежда денонощна търговия с акции и ETF

Robinhood вкара нова функционалност, наречена 24-часов пазар, която разрешава на клиентите да търгуват с акции на избрани фондове непрекъснато.

Този ход има за цел да изравни обичайните активи с цифровите активи, които се търгуват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на разнообразни тържища, в това число Robinhood Crypto.

Компанията възнамерява да направи 24-часовия пазар наличен за всички клиенти до юни, само че в началото определена група консуматори ще тества функционалността от идната седмица във вторник, съгласно изказване на Robinhood.

В изказването на Robinhood се загатва, че хората ще имат опция да слагат лимитирани поръчки за закупуване на цели акции на 43 известни борсово търгувани фонда (ETF) и обособени акции като TSLA, AMZN и AAPL.

Чрез тази функционалност потребителите ще могат да слагат лимитирани поръчки за съответни акции, по-конкретно най-активно търгуваните самостоятелни акции и ETF-и.

Часовете за търговия с тази функционалност ще бъдат от 20:00 ч. източноевропейско време в неделя до 20:00 ч. източноевропейско време в петък.

От Robinhood потвърдиха, че цялостният лист на допустимите акции и ETF-и ще бъде оповестен във вторник, когато ще започва 24-часовата платформа за търговия.

По отношение на цялостния бизнес на Robinhood на 10 май беше обявено, че активите на компанията под настойничество са нарастнали до $78 милиарда през първото тримесечие.

Освен това общата стойност на криптоактивите под настойничество за клиентите на Robinhood доближи $11.5 милиарда през същия интервал, което отразява доста нарастване спрямо $8.4 милиарда в края на 2022 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР