Роби Уилямс тормози съседа си Джими Пейдж като слуша прекалено

...
Роби Уилямс тормози съседа си Джими Пейдж като слуша прекалено
Коментари Харесай

Съседска война между Роби Уилямс и Джими Пейдж

Роби Уилямс тормози съседа си Джими Пейдж като слуша „ прекомерно шумно песни на „ Блек Сабат “. Това се показва в недоволство, подадено в общината в Кенсингтън, оповестява Би Би Си. В края на предходната година фронтменът на „ Тейк дет “ завоюва 5-годишна правосъдна борба против рок музиканта от „ Лед Цепелин “, като му беше обещано позволение да построи под земята басейн в дома си в Лондон, оповестява Нова тв.

Пейдж се противопоставяше на градежа, защото се притесняваше, че вибрациите от строителните работи ще увредят имението му, строено през 1875 година.

В недоволството до общината се показва още, че 44-годишният Уилямс с изключение на песни на „ Блек Сабат “ слуша високо и осъществявания на „ Пинк Флойд “ и „ Дийп Пърпъл “, защото знае, че „ това ще разстрои 75-годишния китарист на „ Лед Цепелин “.

Двамата музиканти са съседи в Холанд парк, като домът на Уилямс преди този момент е принадлежал на филмовия режисьор и кулинарен критик Майкъл Уинър. Към момента не е ясно кой е подателят на недоволството, което е подписано с „ Джони “, показва Би Би Си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР