Роберто Ескобар заплаши американската компания Netflix , доставчик на филми

...
Роберто Ескобар заплаши американската компания Netflix , доставчик на филми
Коментари Харесай

Братът на Пабло Ескобар чака $ 1 млрд. от Netflix


Роберто Ескобар заплаши американската компания Netflix, снабдител на филми и сериали на основата на видео стрийминг, да спре сериала за неговия брат - известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, и посъветва да наеме защита за отбрана на своите чиновници.

Миналата година 71-годишният Роберто Ескобар изиска от Netflix да заплати един милиард $ за потреблението на облика на Пабло в поредицата "Нарко", без позволение от фамилията.

"Netflix са уплашени. Изпратиха ни дълго писмо със закани. В момента ние сме в разговор с тях посредством нашите юристи, с цел да ни бъдат изплатени един милиард $. Ако не го получим, ние закрием това малко шоу...", споделя той в изявление за Hollywood Reporter.

Според него името на семейство Ескобар и марката "Нарко" са търговски марки, правата над които държат членовете на фамилията.

Миналата седмица в Мексико беше убит асистента на продуцента на телевизионния сериал „ Нарко “ Карлос Муньо Портал, до момента в който той търсеше нови места за снимане. Компанията Netflix съобщи, че държавните органи проверяват случая. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР