Роберт Левандовски изглежда си взе „сбогом“ с феновете на Байерн

...
Роберт Левандовски изглежда си взе „сбогом“ с феновете на Байерн
Коментари Харесай

Левандовски си взе „сбогом“ с феновете на Байерн Мюнхен?

Роберт Левандовски наподобява си взе „ довиждане “ с почитателите на Байерн Мюнхен в последния мач от шампионата против Волфсбург, приключил 2:2.

Полякът публично изиска трансфер, макар обстоятелството, че има още 12 месеца от договора си с „ баварците “, а слуховете все по-уверено го изпращат в посока Барселона.

33-годишният таран получи наградата за голмайстор на Първа Бундеслига за седма година, изравнявайки и този връх на Герд Мюлер.

След края на мача той се причисли към съотборниците си за обичайна последна обиколка на трибуните на „ Алианц Арена “, само че за разлика от останалите показва доста повече страсти. Някои даже видяха сълзи в очите му, а Томас Мюлер реши да успокои нападателя.

В обществените мрежи се появиха и доста негативни отзиви за „ Лева “, защото огромна част от почитателите на Байерн считат, че той напуща клуба в миг, в който нещата не вървят задоволително добре.

Предстои въпреки всичко да забележим дали желанията на Роберт Левандовски ще се потвърдят или той въпреки всичко ще остане в Германия, с цел да извърши договора си до дъно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР