Робърт Де Ниро изненада целия свят с факта, че на

...
Робърт Де Ниро изненада целия свят с факта, че на
Коментари Харесай

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

Робърт Де Ниро изненада целия свят с обстоятелството, че на 79 години още веднъж стана татко. През април артистът и приятелката му Тифани Чен посрещнаха щерка, а малко по-късно самият Де Ниро разкри, че името на детето е Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро.
 Робърт де Ниро и Тифани Чен - първата им обществена поява дружно след раждането на детето им
Първата обществена поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Ръка за ръка на аления килим

И очевидно звездата от " Коза Ностра " е толкоз благополучен от събитието, че не стопира да споделя детайлности от персоналния си свят. Преди два дни, до момента в който присъстваше на филмовия фестивал Tribeca в Ню Йорк, Робърт показа извънредно пред People, че шестте му, към този момент пораснали деца към момента не са се срещнали с двумесечната си сестра.

" Това към момента не се е случило, а повода са само уговорките на всички ни. Но напълно скоро сигурно ще се срещнат с Джиа ", сподели артистът.

Вероятно обаче това няма да е и на Деня на бащата, който бе на вчерашния 18 юни - защото в Съединени американски щати празникът се означи на третата неделя от месеца.
 Снимка 622913

Някои от децата на  към този момент наближават или са трансферирали 50-те години. Като Дрена (51 г.) и Рафаел (46 г.) от някогашната му брачна половинка Даян Абът. Следват Елиът (25 г.) и Хелън (11 г.), които споделя с Грейс Хайтауър, както и близнаците Арън и Джулиан (27 г.), плод на любовта му с Туки Смит.

Робърт публично показа щерка си на света в епизод на CBS Mornings през май. Освен че разкри цялостното ѝ име, той показа и нейна фотография и изрично съобщи, че детето е било изцяло мечтано. По-късно в изявление пред Today той самичък отвори дума за обстоятелството, че е станал татко на новородено " на един по-късен стадий от живота си ".
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Кошмарно татенце " с Робърт Де Ниро

Себастиан Манискалко с първа основна роля в киното

" Чувствам се ужасно, в действителност ", сподели Робърт Де Ниро искрено. " Сега, на тези години, съм по-отговорен и имам осъзнатост за в действителност значимите неща в живота. Вече съм научил доста повече, в това число и по какъв начин да се оправям с неприятностите и да ги ръководя. Невероятно е, че всичко това ми се случва в този момент, аз съм доста благополучен. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР