Ритуал за почистване на негативната енергия Всички искаме да започнем

...
Ритуал за почистване на негативната енергия Всички искаме да започнем
Коментари Харесай

Ритуал за почистване на негативната енергия със сол

Ритуал за разчистване на отрицателната сила

Всички желаеме да стартираме нов живот от понеделник: ще сме на диета, ще отидем на фитнес и така нататък, само че заради отрицателни настройки, подозрения и страхове, просто не знаем от кое място да стартираме. В тази публикация ще ви разкажем за един обред, който ще ви помогне да изчистите отрицателното и да видите живота в нови цветове.

Прочистването от отрицателната сила, може да увеличи прочувственото ви равнище. Ще се повят нови хрумвания, стремежи и цели. След този обред доста по-лесно ще забелязвате плюсовете във всичко.

Защо от понеделник?
Този ден символизира началото. Той съдържа мощна сила, която влияе на нашето схващане по същия метод като “нова година – нов живот ”.

Този ден е съвършен и за лотария, тъй като Луната (понеделник е под егидата на Луната) притегля шанса. Този ритуал работи по безусловно същия метод: почистването на негативите ще бъде още по-ефективно, а резултатите няма да се забавят доста.

Магията на ритуала “Нов живот от понеделник ”
И по този начин, мисля, към този момент всички схванаха, че е належащо ритуалът да се направи в понеделник. Какво да извършите:

Ще ви би трябвало пакет сол. Включете печката и загрейте тенджерата. След това изсипете цялата сол в нея и изчакайте, до момента в който се загрее. Намалете топлината до най-малко и до момента в който е топла, запалете тамян и преминете през къщата, казвайки следното: “Сам се наказах, самичък се осъзнах, самичък ще се оправя ”.

След това изчакайте известно време, до момента в който солта изстине и я разпределете в дребни торбички.

Броят на торбичките би трябвало да подхожда на броя на ъглите в къщата. Сутринта съберете всички торбички и ги изхвърлете. Солта всмуква целия негатив в къщата и почиства енергийното пространство.

Вижте още: Картофена палачинка с кайма на фурна – вкусно и засищащо

Ако ритуалът за разчистване на отрицателната сила се извърши вярно, тогава скоро ще почувствате по какъв начин ви става леко и умерено, до момента в който сте в къщата.

Бъдете щастливи!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР