Рисковете от ваксинацията могат да бъдат по-големи от ползитеНай-лошото е,

...
Рисковете от ваксинацията могат да бъдат по-големи от ползитеНай-лошото е,
Коментари Харесай

Д-р Кристиан Перон: „Не сме морски свинчета

Рисковете от имунизацията могат да бъдат по-големи от изгодите
Най-лошото е, че първите „ ваксини ", които ни се оферират, не са ваксини, а артикули за генна терапия. Ще инжектираме нуклеинови киселини, които ще доведат до основаването на части от вируса от нашите лични кафези. Ние въобще не знаем последствията от тази инжекция, защото тя е първа при хората. Какво ще стане, в случай че клетките на някои „ имунизирани " образуват прекалено много вирусни съединения, причинявайки неконтролируеми реакции в телата ни?
 
Това е генна терапия
Първите генни лечения ще бъдат с РНК, само че има планове с ДНК. Обикновено в нашите кафези известието се изпраща от ДНК към РНК, само че противоположното също е допустимо при избрани условия, изключително откакто нашите човешки кафези от зората на времето съдържат по този начин наречените „ ендогенни " ретровируси, интегрирани в ДНК на нашите хромозоми. Тези „ опитомени " ретровируси, които ни населяват, нормално са безвредни (за разлика от ХИВ, СПИН ретровирус например), само че те могат да произведат ензим, противоположна транскриптаза, кадърен да транскрибира обратно, от РНК в ДНК. Така че РНК, непозната на нашето тяло и управлявана посредством инжектиране, може да кодира ДНК, също толкоз непозната, която по-късно може да се интегрира в нашите хромозоми.

Не желаеме да сме ГМО
Следователно съществува действителен риск от трайна промяна на нашите гени. Съществува и опцията посредством модифициране на нуклеиновите киселини на нашите яйцеклетки или сперматозоиди, да предадат тези генетични модификации на нашите деца. Хората, които разпространяват тези генни лечения, подправено наричани „ ваксини “, са чираци на магьосници и одобряват французите и по-общо жителите на света за морски свинчета. Не желаеме да станем като трансгенни домати или царевица, генетично модифицирани организми.
Преди дни медицински чиновник от една от фармацевтичните компании съобщи, че се надява на резултат на персонална отбрана, само че не трябва да се надяваме прекалено много на влияние върху предаването на вируса, затова върху динамичността на епидемията. Това е скрито самопризнание, че това не е ваксина. Срам.

Пастьор се обръща в гроба
Още по-ужасен съм, защото постоянно съм бил последовател на имунизациите и от години ръководя органи на имунизационната политика. Днес би трябвало да кажем - спрете този извънредно обезпокоителен проект. Луи Пастьор несъмнено се обръща в гроба си. Науката, здравната нравственос и на първо място здравият разсъдък би трябвало да вземат връх.

Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР