Риши Сунак се пошегува, че най-накрая е разбрал как да

...
Риши Сунак се пошегува, че най-накрая е разбрал как да
Коментари Харесай

Риши Сунак най-накрая се научи да използва безконтактна машина в коледното чудо

Риши Сунак се пошегува, че най-сетне е схванал по какъв начин да употребява безконтактна банкова карта в празнично видео.

Клипът в обществените медии, оповестен в навечерието на Коледа, демонстрира по какъв начин министър-председателят изненадва служащи на път за у дома към своя изборен регион в Йоркшир. По време на пътуването господин Сунак се срещна с дълготраен личен състав на влака, чиновници на коли за спешна помощ и жители на домове, както и в локален пъб.

При посещаване в Marks and Spencer, с цел да вземе лакомства, той може да бъде чут да споделя: „ Добре, че разбрах това “, до момента в който прави безконтактно заплащане за извършването на покупки си. В различен клип той се пошегува: „ Наистина се оправям през днешния ден “, до момента в който махна картата си в Sainsbury's.

Това идва, откакто мегабогатият министър председател беше безмилостно подиграван поради вирусен клип, на който той се бори да купите кутия кока-кола в бензиностанция. Видеото от предходната година демонстрира по какъв начин асистентът подвига скенер за баркод, само че вместо да показа кутията за сканиране, господин Су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР