Ripple (XRP) постигна важен етап, като получи пълен лиценз в

...
Ripple (XRP) постигна важен етап, като получи пълен лиценз в
Коментари Харесай

Ripple получава пълен лиценз в Сингапур, а BTCS е тенденция сред азиатските инвеститори

Ripple (XRP) реализира значим стадий, като получи цялостен лиценз в процъфтяващия финтех център Сингапур след утвърждение от Паричния орган на Сингапур (MAS). 

Дъщерното им сдружение в Сингапур, Ripple Markets APAC Pte Ltd., към този момент има лиценз за огромна платежна институция (MPI).

Междувременно на азиатския фронт Bitcoin Spark (BTCS) притегля вниманието и интереса на разрастваща се общественост от вложители.  

Иновативните характерности и неповторимият метод на BTCS намират мощен отзив измежду азиатската инвеститорска база, което демонстрира възходяща наклонност в района към разбиране и изследване на опциите, предоставени от този реформаторски план за криптовалута.



Прогноза за цената на XRP

XRP стартира непретенциозно през 2013 година с първична цена от $0.005875, преди да преживее внезапен скок до $0.33 през 2017 година Най-високата стойност за всички времена (ATH) за XRP беше впечатляващата стойност от $3.84 на 4 януари 2018 година Последва обаче мечият пазар на криптовалути, вследствие на което цената на XRP се срина до най-ниското си равнище от $0.1432.

Пълният сингапурски лиценз валидира практическото потребление на криптовалутни решения за бизнеса и финансовите институции, което е значим прогрес към възприемането на цифровите активи в по-голям мащаб.

Това развиване бележи основен миг за Ripple и XRP, като в допълнение затвърждава наличието и капацитета на плана в бързо развиващия се свят на блокчейн и финансите.

В прогнозата за цената на XRP се означават разнообразни фактори, които оказват въздействие върху актуалната обстановка на токена. Графиката на цената му играе решаваща роля при определянето на краткосрочния капацитет.  

Неотдавна XRP проби мечата си тренд линия, навлизайки във фаза на струпване. Глобалното икономическо закъснение, продължаващият мечи пазар на криптовалути и правосъдният развой против XRP внесоха забележителна неустановеност в траекторията на токена и на по-широкия крипто пазар.  

Като се имат поради тези фактори, прогнозата за цената на XRP планува, че цената на монетата ще се консолидира до края на годината, вероятно със спад през третото тримесечие. Следователно предстоящата междинна цена на XRP до края на 2023 година е $0.58, съгласно прогнозата за цената на XRP.

Съдебно дело за XRP

Продължаващото правосъдно дело против XRP оказа доста въздействие върху настроенията към XRP. Мнозина считат, че Ripple ще излезе победител, като се има поради частичната му победа и несполучливото обжалване от страна на SEC.  

Ако това се случи, XRP ще се трансформира в единствената криптовалута, която е оспорила по правосъден път и се е утвърдила като несигурна – развиване, което може да бъде от голяма изгода за пазарните ѝ вероятности.

Въпреки това остава опцията SEC да завоюва делото, което евентуално може да докара до сложна година за XRP през 2024 година В подобен случай Ripple ще бъде изправена пред забележителна санкция. Несигурността, обвързвана със правосъдното дело, също провокира нерешителност измежду финансовите институции, като ги накара да изчакат настрани, до момента в който се стигне до присъда. Поражение за Ripple в съда може да докара до увеличение на централизацията като стратегически ход, въпреки и за сметка на децентрализацията.

От друга страна, в случай че Ripple победи над SEC и удостовери статута си на неустановеност, XRP може да преживее внезапен скок в приемането, което евентуално да докара до доста нарастване на цената. Изходът от това правосъдно дело е ключът към бъдещата траектория на XRP, което го прави деликатно следено събитие в крипто общността.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е нов блокчейн план, който преследва надеждна технология за доказване на процеса (Proof-of-Process, PoP). Той сплотява аспектите, свързани със стейкингът и осъществената работа при добива на BTCS, с цел да се намалят бариерите за нахлуване и заслужено да се разпределят възнагражденията. Като форк на Биткойн той всъщност се занимава с рестриктивните мерки на BTC във връзка с скоростта, мащабируемостта и контрола на добива от страна на няколко субекта.

BTCS разпростира процесите си посредством опростения интерфейс на приложението Bitcoin Spark. Приложението е налично и със общоприет компютър или смарт телефон, затова съвсем всеки може да добива.  

Работещите с благоприятни условия за рандеман дават изчислителна мощ на мрежата чартърен и получават хонорари. Инфраструктурата на BTCS е постоянна, съвместима и транспарантна съгласно одиторските отчети и KYC документа .

ICO-то на плана е структурирано в няколко етапи, като предлага високи бонуси и ниски цени на ранните вложители. В настоящата осма фаза цената на BTCS е $3.25, с 6% бонус при покупка на BTCS токени.  

Очакванията са огромни, като ранните вложители може да осъществят обилни облаги при стартирането на плана при цена на BTCS от $10. Притежателите на токени, закупени по време на фаза седем чакат възвръщаемост на инвестицията от 326% след планувания избухлив старт.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР