Ripple (XRP) навлезе на крипто пазара през 2021 г. и

...
Ripple (XRP) навлезе на крипто пазара през 2021 г. и
Коментари Харесай

Предварителната продажба на Pushd предизвика ентусиазъм сред притежателите на XRP, засенчвайки пазарните движения на Tezos

Ripple (XRP) навлезе на крипто пазара през 2021 година и от този момент се трансформира в търгуем актив. Той се отличава като децентрализирана технология с отворен код и многостранни приложения, изключително в региона на заплащанията.

Понастоящем XRP се прави оценка на $0.5842, а Tezos (XTZ) – на $1.19. Въпреки това провеждащата се предварителна продажба на Pushd (PUSHD) притегли интереса на притежателите на XRP и Tezos (XTZ), които чакат обилни облаги.



В петия си стадий Pushd (PUSHD) се търгува на цена от $0.11 и има за цел да сътвори децентрализирана платформа за ръководство. В рамките на крипто екосистемата, възлизаща на над $2.22 трилиона, Pushd (PUSHD) възнамерява да сплоти електронната търговия с крипто търговията.

XRP и правосъдните дейности на SEC

Въпреки че е изправена пред правни провокации от страна на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища, XRP продължава да се радва на постоянна комерсиална интензивност. SEC търси в допълнение време, с цел да прегледа правосъдните документи, свързани със правосъдния иск против Ripple.

Независимо от това, XRP означи нарастване от 7,32% през последните седем дни и доста нарастване от 54,12% през последния месец. Пазарните участници чакат с неспокойствие резултата от правосъдния развой, плануван за 23 април 2024 година, надявайки се на удобно решение.

Притежателите на Tezos (XTZ) се включват в шумотевицата към Pushd (PUSHD)

Притежателите на Tezos (XTZ) също се причисляват към вълнението, подбудено от Pushd (PUSHD), макар че самият Tezos (XTZ) означи непретенциозно нарастване от 12,49% през последната седмица. Tezos (XTZ) работи в блокчейн, основана на смарт контракти, като се нарежда като друга от Ethereum (ETH). Нейната съществена цел е да обезпечи усъвършенствана пазарна инфраструктура, отличаваща се с характерности като сигурност, опция за надграждане и продължителност.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) непрекъснато построява щастлива екосистема

Pushd (PUSHD) има за цел да култивира процъфтяваща екосистема, като дава приоритет на удовлетвореността на потребителите и нововъведенията. Проектът се стреми да предлага платформа, която е бърза, сигурна, комфортна за потребителите, частна и ефикасна. По време на предварителната си продажба Pushd (PUSHD) показва обилни обещания, като се стреми да генерира огромна възвръщаемост за търговците след стартирането си, оценена на от 50x до 100x.

Както притежателите на XRP, по този начин и тези на Tezos (XTZ) ще наблюдават бъдещето на Pushd (PUSHD) от близко, защото те виждат капацитета му като токен и платформа. Той служи като опция за притежателите на други криптовалути да диверсифицират портфейлите си. Pushd (PUSHD) от своя страна има намерение да комбинира децентрализирани и централизирани функционалности, с цел да се конкурира с водещи платформи за електронна търговия като Amazon и eBay, насърчавайки почтена и транспарантна екосистема за потребителите.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР