Рим. Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, се представи като умерен

...
Рим. Бившият италиански премиер Силвио Берлускони, се представи като умерен
Коментари Харесай

The Irish Independent: Силвио Берлускони обеща, че ще въведе плосък данък и ще подкрепи европейската интеграция, ако партията му се завърне на власт

Рим. Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони, се показа като сдържан еврооптимист, по време на формалното си завръщане в италианската политика, написа The Irish Independent .
Говорейки на събиране на партията си „ Форца Италия “, Берлускони сподели, че ще води групата на идващите национални избори, които се чака да са през март месец.
Неговата „ Форца Италия “, дружно с обичайните й десни съдружници от „ Северната лига “ и „ Братството на Италия “ имат комбинирана поддръжка от към 35 %, което ги прави най-големия блок в италианската политика.
„ Предвиждаме огромна победа за десницата “, сподели 81-годишният Берлускони по време на речта си в Рим, с която на практика започва предизборната акция.
Докато съдружниците му от десницата подлагат на критика и отхвърлят Европейския съюз, някогашният министър председател се показа като човек, който желае повече интеграция в защитата, външните връзки и фискалната политика.
Той съобщи, че се надява Европейският съд на човешките права, да анулира възбраната му за присъединяване в политиката, която му бе наложена след редица полови кавги и обвинявания в корупция.
„ Очаквам Европа да възвърне изцяло достойнството ми. Но със съд или без съд, давам обещание, че ще вземам участие в предизборната акция “, сподели Берлускони.
Той добави, че в случай че „ Форца Италия “ завоюва изборите, той ще вкара плосък налог, ще отстрани налог завещание, ще вдигне минималната пенсия и ще предложи спомагателна помощ за домакините.
Берлускони не пропусна да означи, че в цяла Европа левицата е в оттегляне, което дава огромни шансове на неговия блок.
Превод и редакция: Симеон Миланов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР