риключи първата решаваща Битка за територия в най-екстремното риалити в

...
риключи първата решаваща Битка за територия в най-екстремното риалити в
Коментари Харесай

Ловците грабнаха победата в първата териториална битка в „Игри на волята: България“

риключи първата решаваща Битка за територия в най-екстремното риалити в ефира на - „ Игри на волята: България “. Преди да се изправят един против различен, трите тима трябваше да пренощуват на плажа, само че неочаквана стихия помрачи настроението на Жътварите, които се оплакваха от мощния вятър и студа на сутринта.

Капитаните на трите тима: Ивайло на Рибарите, Ивана – на Жътварите и Ваня – на Ловците, поведоха самоуверено своите тимове в борбата за територия. Те трябваше да плуват до понтон, откъдето да вземат ключове, с които да отключат таран, с чиято помощ да пробият ограда. След това племената имаха задачата да прекарат тарана през тунел в пясъка и да пробият още една ограда. В последния стадий от конкуренцията тимовете прекарваха тарана през оборудване със скоби – таранът има улеи, а скобите – издатини, които би трябвало да минат през улеите на тарана.

Жътварите стартираха с преднина, която резервираха по време на цялото съревнование, следвани компактно от племето на Ловците, а последни се движиха Рибарите. На втората ограда и „ лабиринта “ на тарана Ловците съумяха да изпреварят Жътварите, да извърнат играта и да завоюват борбата. Надпреварата завърши с успех за Ловците, които получиха привилегията да живеят в разкош в Резиденцията. Жътварите се подредиха на почетното второ място и отиват в Стопанството, където ще би трябвало да се трудят за поминъка си, а Рибарите остават единствено с облеклата на гърба си и ще би трябвало да се оправят със суровите условия край Дивата река без покрив над главите си.

„ Показахме, че сме класен тим. Важно е обаче да не подценяваме останалите племена в идващите борби “, не скри насладата си от успеха Милен от племето на Ловците, които тази седмица ще се радват на персонална прислуга, храна на стомах, басейн, тенис корт и всички екстри, които могат да си показват.

Междувременно Жътварите ще вадят хляба си с пот по челата и мазоли по ръцете, грижейки се за домашни животни и зеленчукова градина. Най-голямо обаче ще бъде предизвикването пред Рибарите, които ще останат цяла седмица под намерено небе край реката, пробвайки да намерят храна и да изградят сами заслон.

Как ще се оправят с провокациите племената тази седмица седмица и по какъв начин ще се развият връзките сред състезателите?

Гледайте „ Игри на волята: България “ всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР