Ричард Брансън не спира да ни изненадва - освен че

...
Ричард Брансън не спира да ни изненадва - освен че
Коментари Харесай

Забавления за възрастни

Ричард Брансън не стопира да ни изненадва - като се изключи че е един от най-прогресивните предприемачи на планетата с неоспорим реформаторски дух, той прави всичко с възприятие за комизъм. И нюх за жанр. За последното е доказателство последната вест към компанията му за първокласни круизи Virgin Voyages - униформите на чиновниците й.

View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on Sep 15, 2019 at 12:08am PDT

Те са дело на английския дизайнер Гарет Пю, прочут с ексцентричността си. Брансън в никакъв случай не е бягал от ексцентричността, за което сме му признателни. Роклите залагат на асиметрични кройки, а фланелките припомнят моряшките, само че с графичен детайл, напомнящ V-то на Virgin Voyages.

Най-впечатляваща е черната рокля с червен плащ от заглавната фотография. Специално за целия екипаж са основани и унисекс червени кецове, марката им е PLAE. Те ще заменят обичайните обувки на ток, които носят служителките на Virgin.

View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on Sep 17, 2019 at 11:21am PDT

Колкото до това какво тъкмо предлага Virgin Voyages, ще разберем сигурно напролет на 2020 година, когато круизният транспортен съд Scarlet Lady потегля за първи път. Компанията на Брансън се популяризира като " единствено за възрастни ".

View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on Sep 15, 2019 at 4:49am PDT

Това обаче не значи някакви ХХХ удоволствия на борда й, а единствено това, че можем да отидем да се отпуснем без деца в първокласна конюнктура. " No Kids. No Kidding " е слоганът й ( " Без деца. Не се майтапим " ).

View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages) on Aug 30, 2019 at 10:22am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР