Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче бяха обявени за водещите

...
Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче бяха обявени за водещите
Коментари Харесай

Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще водят "Мет Гала" през 2018 година


Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче бяха оповестени за водещите на едно от най-престижните фешън събития в света на модата - "Мет Гала". Към триото през идното издание идната година ще се причисли и популярният основен редактор на "Вог" Ана Уинтър. От стилната библия разкриха още, че церемония вечерта ще се организира на 7 май под надпис "Божествени тела: Мода и католическо въображение". Както нормално, местоположението остава музеят „ Метрополитън “ в Ню Йорк.

Докато Риана и Донатела са към този момент ветерани във връзка с събитието и са участвали на надлежно 7 и 16 издания на галата, за Амал това ще бъде едвам повторно.

Адвокатът по човешки права направи своя дебют на благотворителната вечеря през 2015 година дружно със брачна половинка си Джордж Клуни, само че през 2017 година тя пропусна стилната екстраваганца, тъй като беше към този момент в много напреднала бременност.

"Мет Гала" се организира всяка година в първата неделя на месец май и главната й цел е да събере дарения за Института за костюми на музея „ Метрополитън “. Всяка година събитието има избрана тематика, с която гостите би трябвало да съобразят тоалетите си. През 2017 година, да вземем за пример, тематиката бе „ Човекът и Машината: Модата в ерата на технологиите “ и бе същата като заглавието на огромната годишна галерия на Института по костюми. Тогава водещи на бяха Кейти Пери, Фарел Уилямс, Жизел Бюнхен и Том Брейди

За да посети блестящата вечер всеки посетител заплаща билет, който коства 30 000 $ или 275 000 $ за определена маса, като нормално присъстващите са към 600 души. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР