Риалити героят Емил Каменов попиля шоуто Сървайвър. Исполинът, който вече

...
Риалити героят Емил Каменов попиля шоуто Сървайвър. Исполинът, който вече
Коментари Харесай

Емо Каменов попиля Джаферович и Снежана Макавеева

Риалити героят Емил Каменов попиля шоуто „ Сървайвър ”. Исполинът, който към този момент има собствен блог, разгласява мнението си за предаването. Видеото е озаглавено „ Никой не гледа „ Сървайвър ”. В клипа Емо споделя откровеното си мнение за шоуто, както и за участниците в него, като не пести рецензията си към продукцията и оцеляващите в риалитито, видя Lupa.bg.

„ Би Ти Ви гледате да минете по тънката лайстна. Само ще ви кажа, че двата сезона на „ Къртицата ” бяха най-скъпите излъчвания, няма „ Игри на волята ”, няма „ Сървайвър ” – стартира Каменов, който очевидно засяга премията в приключенското риалити шоу. В „ Къртицата ” огромната премия беше 250 000 лв., а в „ Сървайвър ” и „ Игрите ” е 100 бона.

Много от почитателите на Емил го питат той за какво не е влезнал в шоуто, а той искрено им призна, че не би издържал на апетит, тъй като се нуждае от много храна, с цел да поддържа високия си растеж и широкоплещеща физика.

Бившият участник от „ Къртицата ” е висок над 2 метра и е охранявал част от холивудските звезди, които идват да снимат в България - Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Чък Норис, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и други

„ Ваня, познавам те, но предходната година се смяхме на жена ти, а в този момент и ти си тръгнал по тази линия, наклонената. Към Би Ти Ви - токова ли можахте да отпуснете още 1000-2000 лв. за различен водещ ” – продължава с рецензията Емо, несъмнено, не без съображение.

„ Дизайнерът ми се коства, че може да е малко мека китка. Кои са тия известните, не ги познавам. Ей, тая наркоманка, оп, пияндурничка я знам – Снежана Макавеева. Филип Аврамов и Жоро Валентинов са готини. И Благо белия зъб е там, несъмнено поради зъбите са го създали водач на тима. Божана я хапе кучето от Космоса. Аз няма да я устоя и ще й удрям два шамара ” – разяснява цветущо Каменов, който в края на предходната година влезе в сръбското шоу „ Задруга ”, само че бе изпъден тъй като се сби с различен участник.



Каменов не крие, че Макавеева е известна с пороците си

Риалити героят не крие, че е другар с Ваня, само че все пак не го утвърждава за водещ на „ Сървайвър ”.

„ Ей, Джаферка, не можеш да приказваш, за какво те туриха там. Само поради парите са поканили Джаферович. Сигурно е взел 10 000 лв., а Крамазов е желал 50 000 лв. ” – разяснява Емо и по този начин завършва видеото му по тематиката. Каменов не е надалеч от истината, защото Ваня е взел 30 бона за 3-та месеца водене на шоуто, а Владо е изискал 150 000 лв. за целия сезон на риалити формата.



Джаферович е цялостен неуспех като водещ

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР