Резултатите от социологическите проучвания, излезли в последните дни, според които

...
Резултатите от социологическите проучвания, излезли в последните дни, според които
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Правителството изпълнява поръчка - без енергийни доставки от Русия

" Резултатите от социологическите изследвания, излезли в последните дни, съгласно които " Продължаваме промяната " губи публично доверие, а ГЕРБ го възвръща, могат да бъдат обяснени с къса памет и детска доверчивост. " Това съобщи пред проф. Иво Христов, някогашен народен представител от " Българска социалистическа партия за България ", пред БНР.

По думите му не се оправдават упованията на хората да се осъществят обещанията на Политическа партия за коренна смяна на модела на ръководство на страната.

" Имам чувство за дежа вю. На Народното събрание можем да сложим хубавата българска сентенция " Каква я мислѝхме, каква станá. Правителството извършва геополитическа поръчка. Тя е елементарна и ясна - никакви енергийни доставки от Русия и никакви запаси за Русия. Това е част от общия геополитически напън, който се реализира в подтекста на борбата Съединени американски щати - Русия на източноевропейски терен ", разяснява проф. Христов.

Според него " Газпром " не е спрял доставките на газ за България, единствено е желал да се заплаща в рубли за доставките.

Проф. Христов предвижда, че България ще смъкна ветото пред Северна Македония за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз:

" Още едно задкулисие. Няма да устоят ръководещите на натиска, а някои даже не го усещат като напън, а го извършват ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР