Резултатите от местния вот може да надминат дори победата на

...
Резултатите от местния вот може да надминат дори победата на
Коментари Харесай

Спас Гърневски: ГЕРБ може да надмине резултата от изборите през 2015 г.

Резултатите от локалния избор може да надминат даже успеха на ГЕРБ през 2015 година Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия депутатът от най-голямата ръководеща партия Спас Гърневски.

Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ: ГЕРБ реализира безапелационна победа на тези избори с извънредно сериозен резултат.
Гръбнакът на упоритостите на Българска социалистическа партия за предварително идване на власт ще бъде пречупен, безапелационен е Гърневски.
Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ: ГЕРБ уголемява своето въздействие в страната, както в огромните градове, по този начин и в по-малките общини и обитаеми места.
Като не е станало този път, ще стане идната неделя - по този начин разяснява Гърневски отиването на балотаж на претендента на партията за столичен кмет Йорданка Фандъкова.

И още - по какъв начин ще се реши борбата за Пловдив съгласно Спас Гърневски, който е някогашен кмет на града, вижте целия диалог във видеото!
 Екзитпол Екзитпол "Алфа Рисърч ": Фандъкова и Манолова на балотаж за кмет на София
Битката за кметското място в София ще бъде решена на балотаж, сочат първите резултати след края на локалния избор през днешния ден. По данни на екзитпола на "Алфа Ри...
Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР