Резултатите от изборите вече се изясниха, макар да не са

...
Резултатите от изборите вече се изясниха, макар да не са
Коментари Харесай

Вигенин хвърли оставка като шеф на преизборния щаб на БСП

Резултатите от изборите към този момент се изясниха, въпреки да не са дефинитивни. Не постигнахме задачите си. Оттеглям се като ръководител на Националния избирателен щаб. Благодаря на сътрудниците от щаба, работиха старателно и сърцато, към тях не трябва да има никакъв укор! Това написа във Facebook някогашният народен представител от БСП Кристиан Вигенин. 

" Не съм последовател на вътрешнопартийните откровения във фейсбук, тъй че моят разбор ще споделя първо на партийните конгреси, които предстоят ", добавя той.

" Използвам мотива да благодаря на всички, които гласоподаваха през вчерашния ден и още повече на тези от вас, които поддържаха " БСП за България ". Топъл привет и на всички деятели и претенденти, с които работихме неуморно в акцията в Пловдив и Ямбол.

Горе главата, за отчаяние място няма, битката за по-добър живот за всеки българин продължава!

И не забравяйте, имаме още работа - в неделя следва балотажът сред Румен Радев и Анастас Герджиков! ", приключва поста си Вигенин.

По-рано през днешния ден представителят на служебния кабинет Антон Кутев прикани БСП да изиска оставката на лидерката Корнелия Нинова. 

Ето какво написа той във Facebook пост: 

" Оставката е персонален акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката.   За такова деяние е нужна морална конструкция на личността, от която председателката очевидно е лишена. Решенията на Нинова към този момент нямат никакво значение.

Сега значимо е дали 130 годишна партия може да реши проблем със личното си ръководство. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната промяна на председателката е първо изискване да продължим напред.

После ще се сблъскаме с доста други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, сложен и нерешителен развой. Но по този начин повече не може да се продължи и ден! "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР