Резултатите ги коментирам като успех за десницата в София. Заложихме

...
Резултатите ги коментирам като успех за десницата в София. Заложихме
Коментари Харесай

Антон Койчев: Фандъкова спечели хората със своята искреност

Резултатите ги разясня като триумф за десницата в София. Заложихме на позитивните неща, които се направиха през годините. Очаквахме такива резултати, защото нито един път не влязохме в компроматна война или популизъм. Това съобщи, представен от Izbori.bg ръководителят на СДС-София и претендент за общински консултант от обединението ГЕРБ/СДС Антон Койчев.

,,Очакваме поддръжка от Демократична България, само че не виждам по какъв начин тази разлика ще бъде стопена от Мая Манолова. Тя се опита се да мимикрира и това й изигра неприятна смешка и докара до този резултат. Тя беше достоверен ляв претендент, който бяха извадили от Българска социалистическа партия. Един Калоян Паргов можеше да се показа по-добре'', разяснява още той.

,,Манолова позволи две съществени неточности – първата е, че потегли да се кандидатира за кмет на София и втората е, че цялата акция мина в едно двуличие и популизъм от нейна страна. Докато Йорданка Фандъкова завоюва хората с нейната откровеност и по тази причина има този резултат. Тя обнови екипа си и съм сигурен, че ще завоюва балотажа даже с още по-голяма разлика. Промяната за София е видима'', сподели още той.

,,Фандъкова разполага с диалогичност, почтеност, просветеност. За един управленец е доста значимо да умее да построява екип и да смени тези, които не могат да вървят със съответното темпо'', показа Койчев.

,,С този резултата на Мая Манолова не виждам такива искания тя да оглави Българска социалистическа партия, само че тази партия има доста други проблеми от това кой да й бъде лидер'', означи още той.

,,Когато си прям с хората и си признаваш грешките, това е най-правилния метод. Всичко друго не води до добър резултат. Петото място на Ангел Джамбазки е въпрос на разбор на самата партия. Съжалявам за това, тъй като Джамбазки е един политик с бъдеще'', разкри още Койчев.

,,Не беше всекидневно мръсна акцията в София, само че съгласно мен изненадата беше глупавото държание на Мая Манолова да се насочи към подобен вид позициониране. Иначе тук нещо, което можем да откроим, бяха откровените популистките обещания на претендентите по отношение на детските градини, прекъсването на метрото'', сподели той.

,,В Пловдив Здравко Димитров ще стане кмет сигурно. Изненада е този резултат, макар че патриотичните обединения не се показват добре на локалните избори'', сподели той във връзка с резултата на Славчо Атанасов в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР