Резултатът от изборите на 25 юни не беше изненада за

...
Резултатът от изборите на 25 юни не беше изненада за
Коментари Харесай

След победата – Мицотакис обеща по-високи заплати и икономически растеж

Резултатът от изборите на 25 юни не беше изненада за никого. Само преди месец партията " Нова народна власт " удостовери политическото си владичество, откакто победи партията СИРИЗА с 20 пункта разлика. Кириакос Мицотакис се завръща на премиерския пост, откакто си обезпечи удобно парламентарно болшинство и втори управнически мандат.

Анализатори и политически съперници настояват, че едно всесилно държавно управление може да бъде инфектирано с вируса на арогантността. Ръководството на НД дава отговор, че сходни феномени няма да бъдат толерирани и че ще направи всичко допустимо, с цел да зачете доверието на жителите.

Сега в партия СИРИЗА се пробват да схванат за какво гласоподавателите им обърнаха тил. Дискусиите за идващия ден към този момент са почнали. Лидерът на партията и някогашен министър-председател Алексис Ципрас признава, че СИРИЗА би трябвало да направи радикални промени.

Победителят в изборите Кириакос Мицотакис даде обещание да модернизира системата на публичното опазване на здравето и да осъвремени страната. Освен това новото държавно управление би трябвало да види по какъв начин ще се оправи с възможното увеличение на миграционните потоци, само че и по какъв начин преизбирането на Реджеп Ердоган ще се отрази на гръцко-турските връзки.

И най-после, Кириакос Мицотакис се ангажира със мощен стопански напредък и по-добри заплати. Сега жителите чакат новото държавно управление да извърши поетите задължения.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР