Рейтингът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп значително изостава

...
Рейтингът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп значително изостава
Коментари Харесай

Десантис води убедително пред Тръмп за следващата президентска кандидатура на републиканците

Рейтингът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп доста изостава от губернатора на Флорида Рон Десантис по данни от социологическо изследване на поддръжката за евентуални претенденти за президентската номинация на Републиканската партия, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Месец след неубедителния старт на акцията си, Тръмп има поддръжката на единствено 38% от евентуалните гласоподаватели на предварителните избори на Републиканската партия. Десантис получава поддръжката на 52% от участниците в изследването, оповестено през вчерашния ден във в. " Уолстрийт джърнъл ". По информация от изследването Тръмп води измежду хората, които се разказват като " доста консервативни " и тези, които нямат висше обучение, а Десантис има преднина измежду гласоподавателите, които се разказват като " ненапълно консервативни " и тези, които имат висше обучение. По данни от изследването 86% от републиканците дават позитивна оценка на Десантис, което е доста повече в съпоставяне със 71%, които правят оценка позитивно Тръмп. Проучването е обхванало към 1500 гласоподаватели и оптимално допустимата неточност е 2,5%.

Проучването беше оповестено ден откакто данни от друго допитване на Съфолкския университет и " Ю Ес Ей тудей ", демонстрираха, че Десантис води пред Тръмп с 23 процентни пункта измежду гласоподавателите, които поддържат или клонят към поддръжка на републиканците. И двете изследвания преглеждат разновидността за самостоятелен конфликт с Десантис, макар че на първичните избори евентуално ще има голям брой претенденти. Трудно е да се планува по какъв начин присъединяване на другите претенденти в конкуренцията би повлияло на поддръжката за Тръмп и Десантис, показва ДПА.

Същевременно Тръмп загатна, че през днешния ден следва той да направи " ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ " и написа в своята обществена медия, че " АМЕРИКА съдебна експертиза НУЖДАЕ ОТ СУПЕРГЕРОЙ! "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР