Ревюто във Венеция по случай новата колекция висша мода на

...
Ревюто във Венеция по случай новата колекция висша мода на
Коментари Харесай

„Две кралици“: Дженифър Лопес и Мария Бакалова с величествена обща снимка във Венеция

Ревюто във Венеция по случай новата сбирка висша мода на Dolce&Gabbana продължава да попада в светските заглавия поради известните си посетители, измежду които бе и Мария Бакалова .

Припомнете си тук ►

Розовата рокля на италианската марка, за която към този момент ви разказахме, обаче не беше единствената дреха, която българската актриса облече през последните дни. А като се изключи че се появи с няколко творби на марката, Мария Бакалова се оказа и в компанията на звезди от целия свят .

Стилистката на българската актриса – Джесика Пастър, разгласява фотография в персоналния си профил, на която Бакалова театралничи дружно с Дженифър Лопес .

52-годишната актриса и певица е с обилния тоалет, с който се появи за ревюто, а 23-годишната номинирана за „ Оскар “ българка виждаме в дълга златиста рокля с флорални претекстове, съчетана с бижу за коса и обеци .

Друга спираща дъха визия, с която Бакалова очарова във Венеция, се състои от обемна рокля с шлейф и паднали ръкави и блестящи бижута.

Актрисата участва и на ревюто за мъжка мода, провело се в понеделник вечер навън и този път приключило с градушка. В Instagram историите си Мария разгласява фрагменти от въпросното събитие, а в нейна обява виждаме и тоалета ѝ от нощес – черна рокля с флорални приложения и няколко рози в косата .

 Мария Бакалова Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР