Революция Z е български сериал на bTV, който се излъчи

...
Революция Z е български сериал на bTV, който се излъчи
Коментари Харесай

12 години след Революция Z - как изглеждат актьорите днес

" Революция Z " е български сериал на bTV, който се излъчи за първи път през 2012 година, като продължи цели четири сезона. 

Историята на сериаа наблюдава прочувствено наситеното всекидневие на група възпитаници, които се сблъскват с купища провокации и бариери в преследването на своята музикална фантазия. Приятелство, обич, конкуренция, предубеждения, интриги, битка за превъзходство, правдивост и късмет за израстване, даже секс - всичко това е част от живота на 15-годишните мечтатели и бунтари, както и от пъстрото всекидневие на техните учители и родители.

Освен одобрените имена на артисти като Георги Кадурин, който влезе в ролята на могъщ шеф, Силвия Петкова, която изигра благата и добра учителка по литература, Диляна Попова, която се грижеше за положителната спортна форма на захласнатите по нея младежи, Карла Рахал, възпитаваща музикалната просвета на учениците и секссимволът преподавател по физика на учебното заведение Юлиян Вергов, видяхме и доста млади лица, които таман си проправяха път на музикалната и актьорска сцена.

 

В това число влизат Мона Гочева, Иван Тишев, Никола Стоянов, Иван Иванов, Джулия Бочева, Радостин Георгиев, Ели Колева и други.
 Ели Колева от
От балета в сериалите - по какъв начин Ели Колева стигна до " Много мой човек "

Актрисата за капризите на ориста, за пътя към театъра и за присъединяване си в сериала

Oсвен в сериала, бандата Революция Z в състав Мона Гочева (вокал), Христо Михалков (бас), Иван Тишев (китара) и Иван Иванов (ударни) бързо се трансфораха в любимци на младежите и даже бяха подгряваща тайфа на концерта на Roxette през 2015 година

12 години след началото на " Революция Z ", Мона Гочева взема решение да ни напомни присъединяване им в сериала, като споделя няколко фотоси на бандата от някакво скорошно телевизионно присъединяване, а точно на нейна благосклонност, дружно с Иван Тишев, Никола Стоянов, Иван Иванов и Джулия Бочева.
 Мона Гочева, Радослав Гочев и новината, че са станали родители за повторно
Мона Гочева има нов мотив за наслада

И то огромен

За броени часове фрагментите събраха хиляди лайкове и стотици мнения от умилени почитатели, които не скриха, че това е бил един от обичаните им сериали на тях и децата им, до момента в който са били младежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР