Revolut повишава цените на премиум плановете си в рамките на

...
Revolut повишава цените на премиум плановете си в рамките на
Коментари Харесай

Revolut увеличава таксите за премиум потребителите

Revolut покачва цените на премиум проектите си в границите на цялостна смяна, която ще докара до спомагателни изгоди за клиентите.

Портфолиото на Revolut включва пет проекта – безвъзмезден проект “ ” с функционалности и услуги за ежедневна сметка и четири платени проекта – Plus, Premium, Metal и Ultra.

От тази седмица клиентите на Revolut Plus, Premium и Metal в Обединеното кралство ще получат имейл, с който ще бъдат известени за измененията в цената на техния проект. Клиентите ще заплащат £3.99 на месец (от $2.99 месечно) за Plus, £7.99 на месец (предишна цена £6.99) за Premium или с £2 повече до £14.99 на месец за Metal.

Съществуващите клиенти, които са на месечно таксуване, могат да фиксират цената на сегашния си проект за една година, като преминат към годишно таксуване преди датата, посочена в имейла им.

Като част от надстройката проектите Premium и Metal към този момент ще включват достъп до абонаменти за лист с начин на живот приложения, в това число Tinder, Deliveroo, FT и други. Партньорствата, които към този момент са налични за клиентите на Ultra, най-високия клас участие на Revolut, могат да доведат до общи икономии до £1,730 годишно, според от определените абонаменти.

Други преимущества, на които към този момент се радват абонираните клиенти, включват застраховка при пътешестване в международен мащаб, отстъпки за интернационалните парични преводи и по-високи предели за изтегляне от банкомат без такса.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР