Ревнива мароканка беше обвинена в брутално убийство в Обединените арабски

...
Ревнива мароканка беше обвинена в брутално убийство в Обединените арабски
Коментари Харесай

Ревнива жена уби любовника си и го сготви

Ревнива мароканка беше упрекната в брутално ликвидиране в Обединените арабски емирства. Тя е умъртвила своя ухажор, след което го сготвила и сервирала на нищо неподозиращи пакистански служащи, съобщи Би Би Си.

Бруталното закононарушение е било осъществено преди три месеца, само че е разкрито в този момент, откакто инцидентно е бил открит човешки зъб в блендера на дамата. Жената, на възраст от към 30 години, е признала пред проверяващите закононарушението, определяйки го като „ миг на полуда ”. Тя чака правосъдния развой.

Мароканката и мъжът имали връзка от седем години, само че не са сключили брак. Гневът на дамата бил отпушен, откакто обичаният й декларирал, че има намерение да се ожени за друга жена от Мароко. Полицията не разкри по какъв метод е било осъществено самото ликвидиране. Стана ясно само, че след него дамата нарязала на части тялото на любовника си, сготвила го, и го сервирала с ориз на пакистански служащи в ОАЕ.

Случаят бил развързан от брата на убития мъж. Той отишъл в дома на дамата, с цел да търси брат си, от който нямало и диря. В кухненския блендер разкрил човешки зъб, а след изработен разбор станало ясно и чий е. Службите в арабската страна създали ДНК разбор, с цел да потвърдят самоличността на жертвата. След закононарушението килърката поискала помощ от нейна другарка да изчистят жилището, с цел да бъдат заличени следите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР