Реваншът между Зоря (Луганск) и ЦСКА не мина без ексцесии,

...
Реваншът между Зоря (Луганск) и ЦСКА не мина без ексцесии,
Коментари Харесай

Кървав бой между фенове на ЦСКА и украинци, има ранени

Реваншът сред Зоря (Луганск) и ЦСКА не мина без ексцесии, макар сериозните ограничения, които са подхванати в Украйна. Както към този момент стана ясно, дружно с " армейците " в Запорожие са и група български служители на реда, които се грижат за сигурността на " алените ".

При напредването към стадион " Славутич Арена " обаче се е стигнало до сдърпване сред почитатели на ЦСКА и украинци. В заведение, намиращо се наоколо до оборудването, на което се организира мача, е имало пердах. Пострадали са трима цесекари.

Агитката на ЦСКА, към която се присъединили и почитатели на ЦСКА (Киев), е била атакувана от локални ултраси - на Металург (Запорожие). Големият брой полицейски чиновници бързо са охладили пристрастеностите и са предотвратили още по-голямо сборичкване.

Информацията от Министерство на вътрешните работи:

" Не е позволено ескалиране на напрежение сред български и украински футболни почитатели в Украйна, където се играе срещата сред ЦСКА и Зоря (Луганс). Преди началото на мача, с намесата на украинските управляващи и поддръжка от командировани за мача български полицейски чиновници, е предотвратен спор сред последователи на двата отбора, като трима от българските почитатели са леко потърпевши. След това цялата се е насочила към стадиона, с цел да участва на срещата ", осведомиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР