Рецидивистът от Бургас Стойчо Мирчев, по прякор Барона, отново е

...
Рецидивистът от Бургас Стойчо Мирчев, по прякор Барона, отново е
Коментари Харесай

Рецидивистът Стойчо Барона излезе от затвора, за да го закопчаят пак

Рецидивистът от Бургас Стойчо Мирчев, по прякор Барона, още веднъж е пратен зад решетките по искане на Районна прокуратура - Бургас. Братовчедът на известния в "ъндърграунд " средите Николай Далакманов-Далакмана бил пуснат от пандиза в Нова Загора, тъй като имало заплаха да надвиши присъдата си, до момента в който чака кумулации за други закононарушения, споделят от "Флагман ".

Барона обаче бил наблюдаван изкъсо от полицията след излизането си на независимост. Униформените не чакали дълго време, преди да го заловен в крачка. 33-годишният бургазлия е задържан в понеделник, когато е хванат в жилището си в жк "Братя Миладинови " с марихуана и метамфетамин. За сходно закононарушение законът планува наказване в размер от 1 до 6 години „ отнемане от независимост “ и „ санкция “ от 2000 до 10 000 лева

Според прокуратурата има заплаха Барона да извърши друго закононарушение или да се укрие. Държавното обвиняване се стимулира с обстоятелството, че Мирчев е неведнъж осъждан - за владеене на опиати и обири, а сега на задържането му е бил в спиране на наказването, което е търпял в пандиза в Нова Загора. Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

"Флагман " напомня още, че при започване на годината Барона беше задържан при зрелищна спецакция в жк "Възраждане ". 2 месеца по-рано той беше разгласен за търсене, защото трябваше да влезе в пандиза за присъди за обири. Мирчев се укривал в жилището на ул. „ Г. С. Раковски “ близо седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР