Рецепта за отслабване и за детоксикация Има продукти и препарати,

...
Рецепта за отслабване и за детоксикация Има продукти и препарати,
Коментари Харесай

Рецепта за отслабване и за детоксикация на организма

Рецепта за намаляване и за детоксикация

Има артикули и препарати, които предизвикват отслабването и детоксикацията, само че нормално са сложни за намиране или са доста скъпи.

Тази рецепта съчетава храни, които въобще не са скъпи, извънредно здравословни са за тялото и най-хубавото от всичко ще се насладите на нейния усет. С тази напитка можете да свалите от 5 до 10 кг на месец.

Рецептата съдържа две храни, които ги има в съвсем всяка диета заради способността им да топят мазнини, а това са сушените сливи и овесените ядки. Те са извънредно значими за храносмилането и отслабването.

Основата на тази рецепта е кефир. Кефирът в последно време е рекламиран като храна за “плосък корем ” и доста специалисти считат, че пробиотиците са доста значими за човешкото здраве, тъй като поддържат естествения баланс на микрофлората в червата.

Ако имате проблем с приема на млечни артикули, тогава използвайте воден кефир.

Следващата съставна част в тази рецепта е какаото – отличен антиоксидант и детоксикатор, който улеснява извеждането на нездравословните субстанции от тялото. Използвайте по-качествено органично какао за оптимален резултат.

И най-после: негово великолепие – лененото семе: необикновен източник на витамини, омега-3 мастни киселини и фибри. Има способността да всмуква токсините и да ги отстрани от тялото.

Освен това оказва помощ за контролиране на апетита, тъй че ще ви е по-лесно да се въздържате от други храни.

Тази примес се подготвя от вечерта и се яде за закуска.

Необходими съставки:
5 сушени сливи
2-3 супени лъжици овесени ядки
1 супена лъжица ленено семе (прясно смляно)
1 чаена лъжичка какао на прахуляк
1 чаша кефир или кисело мляко с ниска масленост

Приготвяне:
Първо сложете сливите в купа с вряла вода и ги оставете да се охладят за 10-15 минути.

Смесете сините сливи със сухите съставки, след което прибавете кефира и разбъркайте добре, най-добре в блендер. Съхранявайте получената примес в ледник за през нощта.

Вижте още: Напитка с джинджифил за разчистване на запушените артерии

На сутринта ще имате лека и елементарна закуска, която ще ви даде сила за деня и ще поправя изхожданията ви. Ще забележите резултатите доста бързо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР