Ретрограден Марс в квадратура с Плутон – засилва се борбата

...
Ретрограден Марс в квадратура с Плутон – засилва се борбата
Коментари Харесай

Неочаквано могат да се появят добри нови възможности

Ретрограден Марс в площ с Плутон – ускорява се битката за власт, експанзията, свирепост, понижен самоконтрол, мощни упоритости, потребление на мощ. Травматично и конфликтно време, когато човек желае да наложи личната си мощ или да унищожи нещо до основи. Лош аспект, който освобождава най-ниските прояви в индивида, най-нисшите инстинкти.

Луната е в символ Рак до 03:26ч на 11 октомври

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции. Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.

По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за интервенции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата.

Продължава 22 лунен ден до 23:38ч на 9 октомври (от 22:46ч на 8 октомври)

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен, прелестен ден, преминаващ под знаците на Слона, книгата, ключа, въплъщава мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата,
търпението, прозрението, силата, духовното търсене. Това е ден за струпване на познания и предаването им на други, ден за работа с разнообразни източници, удобен интервал за
преосмисляне на предходния опит и за равносметка. Днес човек би трябвало да мисли единствено в позитивна посока.

Вашите интелектуални качества в този лунен интервал са изцяло задействани и жадуват за нови познания. Ако го прекарате в бездейност, мързел и безсмислени занимания, да вземем за пример да гледате телевизия или да играете карти, тогава силата на Луната ще се обърне против вас и в последна сметка ще забележите, че паметта ви стартира да се утежнява всеки ден и способността ви да се концентрирате понижава.

Увеличават се качествата на индивида за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят положителни нови благоприятни условия. Може да намерите нови решения на остарели проблеми, да ви хрумнат нови истински хрумвания. Енергията на този лунен ден ни оказва помощ да усвоим дълбоки знания, да разберем главната същина на събитията. Необходимо е да се види позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че излаз постоянно има. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове. Днес не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е доста подобаващ за другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Бъдете великодушни във връзка с децата. Трябва също да се помни, че през този интервал дейностите, свързани с щедрост, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате през днешния ден за потребностите на духовните общества и общности, толкоз повече ще се върне при вас по-късно. Основното е, че вашият принос би трябвало да бъде откровен и лишен от егоистични цели.

Много удобен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да издигнат завесата на тайните познания, да разкрият смисъла на своите редове и притчи.

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Този ден би трябвало да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния дирек. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства.

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 23:38ч на 9 октомври до 00:38ч на 11 октомври

23 безоблачен ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР