Ресторант Fiuto в Рим предлага гурме ястия за кучета, съобщи

...
Ресторант Fiuto в Рим предлага гурме ястия за кучета, съобщи
Коментари Харесай

Ресторант в Рим предлага гурме ястия за кучета

Ресторант Fiuto в Рим предлага гурме ястия за кучета, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Секцията от менюто, отдадена на четириногите, предлага мерлуза с рикота и тиквички, пилешка кайма с вегетарианско пюре и други Сред напитките може да се избира сред дестилат от зелена ябълка и любеница.

" Менюто е съветвано с нутриционист ветеринар и сме взели поради алергиите, от които кучетата страдат доста повече от хората ", сподели пред Агенция Франс Прес Лука Граматико, треньор на кучета, преквалифицирал се в основен готвач.

" Без подправки, без захар и мазнини ", прецизира готвачът, който се стреми да сервира ястията в гурме тип, оформяйки кокал. " Рибата се цени доста, тъй като усетът е друг от нормалната храна на кучетата ". 

Идеята за ресторанта в сърцето на квартала до Понте Милвио е хрумнала инцидентно на трима млади мъже. " Не чакахме сходен интерес. Ние, естествено, сме доста удовлетворени ", сподели 33-годишният Марко Турано, който е един от притежателите. 

От отварянето си преди месец ресторантът всяка вечер приема приблизително шест до 10 кучета вечер и 10 до петнайсет през уикенда. Цената на порция е от осем до двайсет евро според от размера на кучето. Помислено е за най-малките елементи. " Поставихме паравани сред масите, с цел да може кучетата да не се разсейват по време на хранене, гледайки се едно друго ", сподели Марко Турано.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР