Респ. Прамила Джаяпал, D-Wash., в петък смъмри колегите си от

...
Респ. Прамила Джаяпал, D-Wash., в петък смъмри колегите си от
Коментари Харесай

Джаяпал казва на колегите си от Демократическата партия да не „излизат от републиканците“ относно имиграцията на фона на преговорите за финансиране

Респ. Прамила Джаяпал, D-Wash., в петък смъмри сътрудниците си от своята партия, че се пробват да „ отвън републиканците “ във връзка с имиграцията, до момента в който демократите и администрацията на Байдън се пробват да намерят общ език по отношение на ограниченията за сигурност на границите като част от изключително в допълнение съглашение споразумение за финансиране.

Редица демократи показаха угриженост по отношение на репортаж на CBS News, в който се споделя, че Белият дом е отворен за редица оферти за политика по границата, с цел да получи настояването си за в допълнение финансиране за границата минаха Украйна и Израел. Те включват пълномощия в стила на дял 42, позволяващи бързо експулсиране на границата, засилено задържане и ускорено извеждане в цялата страна.

Републиканците, които желаеха по-строги ограничения за сигурност на границите за битка с продължаващата мигрантска рецесия, споделиха, че има бяха позитивни знаци от договарянията и допускаха, че договорката може да бъде постижима. Но леви демократи и имиграционни деятели упрекнаха Белия дом, че „ продава “ мигранти и търсещи леговище.

Джаяпал, ръководителят на Прогресивната група на Камарата на представителите, отговори на X, някогашен Twitter, към туит на колумниста на Washington Post Грег Сарджънт, който сподели саркастично, че републиканците са дали обещание да не нападат президента Байдън през границата като част от договорката.

Председателят на Прогресивната група в Конгреса Прамила Джаяпал, D - Вашингтон, насочи строго предизвестие към сътрудниците си демократи. (Ал Драго/Блумбърг посредством Getty Images)

„ Точно казусът, който следя от десетилетия “, сподели Джаяпал. „ Демократите се пробват да надминат републиканците по отношение на републиканците във връзка с антиимиграционни политики, като неправилно считат, че Републиканската партия ще ни благодари за „ поправянето на границата “. НОВИНИ: Това е същата партия, която преди малко гласоподава за следствие за импийчмънт [на Байдън]. “

Тя продължи да твърди, че републиканците нямат интерес от поправяне на имиграционната система.

„ Беше прекомерно политически скъпо имигрантите да бъдат упреквани за всичко. към това взимане на заложници просто ги предизвиква да вършат повече и да не стопират, до момента в който не унищожат имиграцията, каквато я познаваме “, сподели тя.

Дек. 12, 2023 година: Мигрантите се обработват в Ийгъл Пас, Тексас. (Fox News)

Тогава тя сподели, че републиканците се надяват да разпаднат обединението, която избра Байдън през 2020 година, предупреждавайки, че изменящите се гласоподаватели ще „ се трансформират напряко на дивана ", в случай че се усещат предадени. Тя също сподели, че предложенията единствено ще влошат нещата на границата.

„ Ще влезем в 2024 година с продължаващи ксенофобски офанзиви на Тръмп, изцяло деморализирана база, която няма да гласоподава за изменничества, и унищожено леговище система, която се сблъсква с нашата същина “, сподели тя.

„ Ние в никакъв случай няма да надминем републиканците пред републиканците – нито би трябвало да желаеме. Всичко, което ще създадем, е да създадем повече безпорядък във към този момент разрушена имиграционна система, отхвърлят на хората, които желаят да избягат от ужасните условия, правото да търсят леговище и губят гласоподаватели, които ни се довериха да ги пазиме. Достатъчно “, сподели тя., разширение на „ законните пътеки “ и приемане на „ същинска всеобхватна имиграционна промяна “.

Публикациите идват, до момента в който часовникът тиктака на евентуална договорка, като законодателите се чака да изоставен Вашингтон в четвъртък. Междувременно редица консерватори също показаха угриженост по отношение на договорката, настоявайки да бъде включено цялото гранично законодателство на Камарата на представителите на Републиканската партия, признато по-рано тази година.

В петък други законодатели също показаха угриженост по отношение на постигането на договорка направено преди законодателите да почиват за празниците.

„ Малката група, която договаря за „ договорка “ скрито, може да реализира съглашение между тях, само че тогава ще ни би трябвало време, с цел да го прегледаме и да определим дали в действителност ще реши казуса и има някакъв късмет да мине в Камарата ", сподели сенатор Марко Рубио, R-Fla., на X.

Адам Шоу е политически кореспондент за Fox News Digital, главно обхващащи имиграцията и граничната сигурност.

Можете да го намерите на [email protected] или в Twitter.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР