Resident Evil 2 Remake за РС излезе на 25 януари

...
Resident Evil 2 Remake за РС излезе на 25 януари
Коментари Харесай

Хакнаха защитата Denuvo 5.5, която пазеше Resident Evil 2 Remake

Resident Evil 2 Remake за районен съд излезе на 25 януари и се зарежда от най-новата версия на антипиратската отбрана Denuvo. И тя устоя съвсем една седмица преди да бъде кракната.
Denuvo 5.5 се води за най-стабилната версия на отбраната и с изключение на в хорър римейка, можем да я открием още във въздушната симулация Ace Combat 7. По всяка възможност, отново тя ще пази и дълго чакания шутър Metro Exodus, който ще се появи напълно скоро.

За разлика от някои други игри, Resident Evil 2 Remake не страда от механически проблеми макар наличието на Denuvo 5.5. Нещо повече, районен съд версията на играта е изненадващо добре изпипана от Capcom , по тази причина в случай че се чудите дали си коства парите, отговорът е „да“.

Ще бъде забавно да забележим дали пиратските групи ще съумеят да кракнат отбраната на Ace Combat 7 преди появяването на Metro Exodus. Още по-интересно пък ще бъде, в случай че самата Metro Exodus бъде кракната в деня на премиерата си, изключително като се има поради извънредната договорка, с помощта на която играта ще се появи единствено в Epic Store – договорка, която ядоса много районен съд геймъри.

Накрая, ще следим дали Capcom ще отстрани Denuvo 5.5 от Resident Evil 2 Remake, откакто играта към този момент е кракната. По-рано през януари Capcom към този момент се отхвърли от Denuvo в Resident Evil 7, тъй че е евентуално още веднъж да стане тъкмо по този начин.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР