Решил всички останали проблеми на държавата президентът Румен Радев е

...
Решил всички останали проблеми на държавата президентът Румен Радев е
Коментари Харесай

Радев се зае с „проблемите“ на Народния театър „Иван Вазов“. В съобщението на президентството няма нито дума за оставката на „гробаря“ Минеков

Решил всички останали проблеми на страната президентът Румен Радев е отишъл на среща с артисти от Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Това разбираме от известие на уеб страницата на президентството. Има и снимки-Радев седнал по риза на стол на среща с актьорите.

В формалното известие за срещата четем: Позитивно е, че макар проблемите, актьорският състав на Народния спектакъл е обединен и получава признанието на публиката. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден на „ Дондуков “ 2 се срещна с представители на трупата на Народния спектакъл „ Иван Вазов “, които по рано този месец изпратиха отворено писмо до него.

Държавният глава акцентира, че институциите би трябвало да бъдат сътрудник на хората на изкуството и да съхраняват достолепието им, тъй че артистите да усещат поддръжка и да имат свободата и спокойствието да работят “.

В него няма нито дума за писмото на над 40 известни артисти от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ до Румен Радев, в което те желаеха оставката на назначения от него министър на културата Велислав Минеков, по-известен като „ гробаря “ разносвач на ковчези по жълтите павета. Актьорите недоволстваха от офанзивите на министъра против шефа на театъра Васил Василев. По-важното било, че президентът високо е оценил работата на актьорите от театъра.

 

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР