Решихме да се отдадем на малко по-образователни четива в предстоящия

...
Решихме да се отдадем на малко по-образователни четива в предстоящия
Коментари Харесай

Сънищата според Фройд и как да подредим дома си

Решихме да се отдадем на малко по-образователни четива в идния уикенд. Затова сме подбрали книги, които не са художествена литература, а би трябвало да са потребни за разнообразни аспекти на живота ни.
 Снимка 489303

" Тълкуване на сънищата "

Това е първото цялостно издание на знаковия труд на бащата на психоанализата Зигмунд Фройд. Книгата излиза през 1900 година И оттогава до през днешния ден продължава да провокира бурни разногласия, сходно на личността на създателя си. Той желае да даде отговор на въпроси като от кое място идват сънищата, можем ли по тях да съдим за психическото си положение, какво научаваме за себе си от тях.

Изд. Колибри, 30 лева
 Снимка 489302

" Обзавеждане и жанр "

Година след издаването си в Швеция, на български излиза книгата на Фрида Рамстед, която стои зад един от най-популярните блогове за интериор - Trendenser. Тя разкрива тънкостите в обзавеждането на дома и дава скъпи препоръки за това по какъв начин да се погрижим за удобството и естетика в него, без да се подвеждаме по съвременни трендове.

Изд. Бард, 25 лева
 Снимка 489304

" Как да приказваме с всеки във всяка обстановка "

Колко хора се усещат удобно, в случай че би трябвало да влязат в стая, цялостна единствено с непознати? Сигурни сме, че са доста малко. Точно техните секрети обаче разкрива книгата на Ема Сарджънт и Тим Фиърън. Тя ни дава тактики по какъв начин да действаме в сходни обстановки, хрумвания за тематики, на които да водим диалог, по какъв начин да овладеем нервите си и да реализираме естетика с индивида против нас.

Изд. Locus, 18 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР