Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и

...
Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и
Коментари Харесай

Милко Калайджиев Взе Акъла На Всички! Харесва Му Да Му Е Малък!

„ Реших, че мустакът към този момент ще бъде дребен. Купих си и специфична машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак “, съобщи през смях Калайджиев, който мъчно се понасяше с безпрепятствено обръснато лице.

И даже разказваше, че брачната половинка и синовете му не могат да го одобряват, а самият той избягвал даже да се поглежда в огледалото.

В момента всичко е друго. Първата задача на чалга легендата е да огледа сутринта муската си и да види дали се нуждае от подрязване. Едва по-късно той се захващал с останалите си занимания.

Едно от най-популярните имена в чалга промишлеността, разкрил не едно и две лица за сцената на този род музика, към този момент е очевидно удовлетворен от новия си тип. Той несъмнено не може да понася безпрепятствено лице, само че и такова е визията на най-близките му хора.

Съпругата му Маргарита, както и двамата му сина мъчно привикнали без да го виждат с мустака му, трансформирал се в запазена марка.

Съпругата му се изясни в обич навръх Ден на бащата и гордо театралничи до мъжа си към този момент с подкаралия му мустак. А Милко Калайджиев е очевидно подмладен. Въпреки че е подкарал 68-та си година той скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на почитателите си, написа вестник „ България Днес ”.

Чувства се като младо жребче и по тази причина не желае възрастта му да става обществена. Освен с нова визия артистът може да се похвали и с нова работа.

Той взе присъединяване в „ Забраненото шоу на Рачков ”, което де организира преди дни на Античния спектакъл в Пловдив. Двамата с артиста се сближиха около присъединяване му в шоуто по Нова телевизия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР