Решението за освобождаването на директора на Пирогов е в ръцете

...
Решението за освобождаването на директора на Пирогов е в ръцете
Коментари Харесай

Росен Желязков: Решението за освобождаването на шефа на Пирогов е в ръцете на здравния министър и премиера

Решението за освобождението на шефа на " Пирогов " е в ръцете на здравния министър и премиера. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

" Отношение може да вземе или самия министър, или министър-председателят. Позицията на здравната комисия е ясна и тя е в поддръжка на това кадровите решения изключително в структуроопределящи лечебни заведения да минават през координиране при отчитане на успеваемостта, резултатите и значимостта ", сподели Росен Желязков.

" Всяко напрежение - леден или по-горещ спор в границите на обединението я прави по-силна. Свидетели сме на това както с отдръпването на двата разнообразни плана в периодите за анулация на дерогацията, по този начин и в желанието да бъде импортиран общ подобен. От друга страна колкото повече обединението укрепва, толкоз повече се тормозим за това, че в нашите съдружни сътрудници нарастват избрани спорове, които могат изненадващо, както споделя народа - къде го чукаш, къде се пука, да доведат до различен тип напрежение, по тази причина считаме, че изключително преди Коледа и Нова година не би трябвало да позволяваме повече напрежение ", добави той.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР