Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това

...
Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Решението на Цветанов бе най-логичното


Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това съобщи в студиото на "Още от деня " политическият анализатор проф. Михаил Константинов във връзка оповестеното през днешния ден решение от Цветан Цветанов да напусне Народното събрание.

,,В парламентарен аспект той просто ще бъде заместен. Загубата в тази ситуация е в неговия опит като парламентарист, което може би ще заскърца кворума. Да, Цветанов позволи неточности, само че не приказвам за жилищата му. Говоря за историите с преференциите, с опрощаването на задълженията на вероизповеданията'', уточни специалистът.

,,От друга страна в този момент ще има повече време да работи по организацията на изборите. Какъв ще е резултатът, следва да видим'', сподели още проф. Константинов.

,,Вижте, цялото управление на Българска социалистическа партия е с евтини жилища, т.е. същата работа като при ръководещата партия. Има обаче нещо друго - при тях лидер на листата е човек със свален имунитет. На процедура ние изпращаме народен представител със свален имунитет, което до момента не се е случвало в историята на европейските избори'', разяснява той.

Според проф. Константинов е здравословно, когато една партия минава през сходни разтърсвания, тъй като натрупа повече опит в политиката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР